Libnet.ro
UNICEF

12:45

Coronavirus: Semnal de alarma pentru persoanele dependente, ramase fara asistenta medicala

Adevărul Adevărul,
Coronavirus: Semnal de alarma pentru persoanele dependente, ramase fara asistenta medicala

Observatorul European pentru Droguri si Toxicomanii - EMCDDA a pus la dispozitia tarilor europene un ghid de recomandari si posibile riscuri asociate consumului de droguri, in contextul pandemiei de Covid-19. continuă pe Adevărul

Un om de afaceri, semnal de alarma pentru Guvern: Somajul tehnic nu face decat sa incurajeze firmele sa inchida!

Reduceti impozitarea pe munca. Incurajati oamenii sa mearga la munca si firmele sa declare salariul real si veti vedea ca veti incasa mai multi bani la buget pe termen mediu si lung, le recomanda autoritatilor George Marinescu, manager al unei firme de transport.

Coronavirus. Amenzi mai mari pentru cei care nu respecta ordonantele militare: ajung pana la 70.000 lei pentru persoanele juridice

Amenzile pentru persoanele care nu respecta restrictiile impuse prin ordonante militare, pe fondul pandemiei de coronavirus, au fost majorate. Potrivit unei OUG publicata marti, 31 martie, in Monitorul Oficial,.

SPORT SI CORONAVIRUS UEFA insista pentru terminarea competitiilor pe cale naturala

Terminarea sezonului competitional fotbalistic 2019-2020 a devenit o povara pentru ligile si federatiile din Europa. Cum unele foruri s-au grabit sa inchida campionatele in mare graba, UEFA a tinut sa intervina. Astfel, forul continental - Asociatia Cluburilor Europene si Asociatia Ligilor Europene au trimis o noua informare cu privire la stadiul procesului de identificare a celor mai bune solutii pentru reluarea competitiilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )