Libnet.ro
UNICEF

01:06

Coronavirus: Spania, a patra tara din lume unde numarul de decese trece de o mie 235 de victime intr-o singura zi

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Spania, a patra tara din lume unde numarul de decese trece de o mie 235 de victime intr-o singura zi

Spania a devenit a patra tara din lume, dupa China, Italia si Iran care consemneaza peste 1. 000 de decese din cauza coronavirusului, au transmis autoritatile de la Madrid, citate de Reuters. continuă pe Hotnews

Peste 1.000 de morti de coronavirus in Spania. Este a patra tara din lume cu un asemenea bilant

Spaniaa devenit a patra tara din lume cu cel putin o mie de decese provocate de coronavirus, dupa China, Italia si Iran.

Filipine - prima tara din lume care inchide bursa din cauza noului coronavirus

Bursa a fost inchisa marti pe termen nedefinit in Filipine, prima tara din lume care ia o astfel de masura din cauza epidemiei cu noul coronavirus.

Finlanda e iar cea mai fericita tara din lume. Pe ce loc e Romania

Finlanda este, pentru al treilea an consecutiv, cea mai fericita tara din lume, arata clasamentul din 2020 al World Happiness Report, intocmit de Organizatia Natiunilor Unite. Romania e abia pe locul 47 din.

Mii de romani se intorc acum in tara, din Italia, Spania si Austria: cum a fost posibila migrarea

Aproximativ 6000 de cetateni romani s-au intors in tara in aceasta noapte, cu aproximativ 830 de vehicule. Ei revin in Romania din Italia, Spania si Austria. Oamenii se afla pe drum de cateva zile, dar pana acum, nu au putut sa vina in tara din cauza unei decizii radicale a autoritatilor ungare. Din fericire pentru .

Cea mai sexy jucatoare de tenis din lume isi cauta iubit pentru carantina: Genie Bouchard si mesajul care a pus pe jar fanii

La 26 de ani, Eugenie Bouchard face furori pe internet. Aflata in topul celor mai sexy jucatoare de tenis din lume, canadianca isi cauta iubit pentru carantina in care se afla in aceasta perioada. Desi e necesara in protejarea de coronavirus, autoizolarea ii pare destul de plictisitoare, asa ca pentru a destinde atmosfera haioasa sportiva .

Acesta este automobilul in care nu a murit nimeni niciodata. Cum arata cea mai sigura masina din lume

Compania a carei masini o prezentam astazi, a dovedit in timp ca isi merita titulatura de cea mai sigura companie, cand vine vorba de siguranta soferilor. Cu o istorie de aproape 100 de ani, si-a castigat locul in industria automobilistica, inca de la inceput, cand pe14 aprilie1927 prima masina, poreclita Jakob, a parasit portile fabricii din .

Orasul din Romania unde oamenii sunt verificati prin metoda chineza. Ce patesc cei care vin la primarie

Romania se confrunta, la fel ca aproape toate tarile de pe continetul european, cu pandemia COVID-19, iar medicii specialisti, fie ca vorbim de cei din Bucuresti, Timisoara sau celelalte orase, incearca sa gaseasca metode de a minimaliza raspandirea virusului, dar si metode de vindecare. Orasul din Romania unde oamenii sunt verificati prin metoda chineza Unul .

CORONAVIRUS. Iranienii nu tin cont de restrictii si sarbatoresc in masa Anul Nou iranian SUA anunta ca nici Covid-19 nu-i scapa de sanctiuni

Iranul, a treia cea mai afectata tara din lume de coronavirus, se confrunta ca o inconsienta in masa. in aceste zile, pana in sarbatorirea noului an iranian, peste 1,2 milioane de oameni au plecat de.

Digi 24: Singura tara din Europa care nu are cazuri de coronavirus: Suntem linistiti si curati

Deniz Turkbay, un vanzator de produse pentru igiena sustine ca natura linistita si curata a muntenegrenilor a facut ca tara sa fie ferita pana acum de coronavirus.

CORONAVIRUS |77 de compusi care pot reduce raspandirea virusului, descoperiti de cel mai puternic computer din lume. Se poate realiza un vaccin?

Cel mai puternic sistem informaticdin lume, denumit Summit, a fost implicat in lupta contra raspandirii virusului COVID-19. Dupa mii de simulari derulate de Cercetatorii de la Departamentul de Energi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )