Libnet.ro
UNICEF

07:45

Noua tulpina de COVID a ajuns in Franta, in ciuda blocadei pe care Parisul a impus-o persoanelor care vin din Anglia

Antena3 Antena3,
Noua tulpina de COVID a ajuns in Franta, in ciuda blocadei pe care Parisul a impus-o persoanelor care vin din Anglia

Franta a confirmat primul caz de persoana infectata cu noua tulpina de coronavirus, mult mai contagioasa, identificata recent in Marea Britanie. continuă pe Antena3

Al doilea caz de infectare cu noua tulpina COVID-19 pune pe jar autoritatile din Italia

Tensiunea creste in Italia, acolo unde a fost descoperit deja al doilea caz de infecatare cu noua tulpina de SARS-COV-2. Spre deosebire de primul bolnav, care se intorsese din Marea Britanie recent, cel de-al.

Noua tulpina de COVID-19 se afla deja in majoritatea tarilor europene, conform expertilor britanici

Neil Ferguson, director la Centrul MRC pentru Analiza Bolilor Infectioase din cadrul Imperial College din Londra, spune ca noua tulpina de coronavirus aparuta in Marea Britanie s-a extins deja, cel mai probabil, in majoritatea tarilor europene.

Ce impact a avut noua tulpina de COVID-19 asupra infectarilor din Marea Britanie

Avertisment dur din partea expertilor britanici: autoritatile din Regatul Unit ar trebui sa creasca rata de vaccinare la doua milioane de persoane pe saptamana si sa insitutie carantina nationala stricta daca vor sa evite moartea a peste 40. 000 de oameni din cauza noii tulpini de COVID-19.

Europe 1: Noua varianta Covid: pericol real sau calcul politic al lui Boris Johnson?

Autoritatile britanice au afirmat ca noua tulpina a Covid-19, care ar fi mai virulenta, este scapata de sub control in Regatul Unit. in Franta, autoritatile considera ca aceste declaratii fac parte dintr-o strategie a lui Boris Johnson care urmareste sa minimizeze dificultatile sale diplomatice legate de Brexit, scrie Europe 1, citata de Rador.

Noua tulpina de COVID-19, foarte aproape de Romania. Ce se intampla in aceste momente la granita

Noua tulpina de COVID-19 se extinde cu pasi rapizi in mai multe tari din Europa. Cea mai recenta informatie primita din partea autoritatilor face referire la un caz identificat la granita cu Ucraina, intr-o regiune care se invecineaza cu tara noastra la nord, numita Transcarpatia. Cine este pacientul infectat cu noua tulpina de COVID-19 Potrivit .

Octavian Jurma: Noua tulpina de coronavirus a ajuns si in Romania!

Noua tulpina de coronavirus, de 70 de ori mai contagioasa, ar fi ajuns si in Romania, sustine medicul si cercetatorul Octavia Jurma. Daca noua tulpina este detectata in Australia, care este atat de departe si unde se testeaza deja anticipativ, este absolut sigur ca s-a inmultit si in Europa si cu siguranta a ajuns si in Romania, a declarat cercetatorul.

Jurma: Noua tulpina SARS-CoV-2, care provoaca panica in Europa, a ajuns si in Romania

Efectul noii tulpini de coronavirus din Marea Britanie: numarul cazurilor a crescut cu 40% in doua saptamani. Cercetatorul Octavian Jurma a afirmat, sambata, la Antena 3 ca aceasta noua tulpina a ajuns cu siguranta si in Romania.

Noua tulpina de COVID 19, identificata langa Romania. Autoritatile sunt in alerta

Este alerta la aceasta ora in vecinatatea Romaniei. Noua tulpina a coronavirusului a fost confirmata chiar la granita cu Romania, in Ucraina. Mai exact, in Transcarpatia, o regiune care se invecineaza cu tara noastra la nord.

Ucraina: Noua tulpina de coronavirus, detectata intr-o zona care se invecineaza cu Romania

Noua tulpina de COVID-19se apropie tot mai mult de Romania. Cel putin un caz a fost inregistrat in Ucraina a inregistrat in Transcarpatia, regiunecare se invecineaza cu tara noastrala.

COVID - Primul caz in Franta cu noua tulpina aparuta in Marea Britanie

Un prim caz de contaminare cu noua tulpina de virus aparuta in Marea Britanie a fost depistata vineri in Franta, la Tours centru), a anuntat Ministerul Sanatatii, citat de AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )