Libnet.ro
UNICEF

07:45

COVID-19. Varsta medie a pacientilor romani infectati cu noul coronavirus este 41 ani

Adevărul Adevărul,
COVID-19. Varsta medie a pacientilor romani infectati cu noul coronavirus este 41 ani

Varsta medie a pacientilor infectati cu COVID-19 in Romania este 41 de ani. 50% din acestia sunt femei, 45% barbati, iar 5% sunt copii, informeaza Departamentul pentru Situatii de Urgenta. continuă pe Adevărul

Patru romani infectati cu coronavirus, internati la Terapie Intensiva

Patru romani infectati cu coronavirus au fost internati pe sectii de Terapie Intensiva, insa au o stare generala stabila, anunta Grupul de Comunicare Strategica.

Sefii unei firme cu 3.000 de salariati din Iasi, acuzati ca pun in pericol viata angajatilor. Oamenii se tem ca vor fi infectati cu noul coronavirus

Una dintre cele mai mari companii din zona Moldovei este acuzata ca pune in pericol viata salariatilor. Angajatii se tem ca numarul mare de persoane cu care intra in contact zilnic, prin intermediul locului de munca, le creste riscul de infectie cu noul coronavirus.

INFOGRAFIC Ce varste au romanii care s-au imbolnavit de COVID-19. Varsta medie a pacientilor - 41 de ani

Cele mai multe cazuri de imbolnavire cu COVID-19 in Romania, adica 29%, sunt in randul persoanelor cu varsta intre 40 si 49 de ani si niciun pacient nu are peste 80 de ani.

260 de romani infectati cu coronavirus. Noi cazuri in Bucuresti, Brasov, Constanta, Maramures si Dolj

Grupul de Comunicare Strategica al Guvernului a anuntat ca bilantul romani infectati cu coronavirus a crescut, in ultimele ore, la 260. Astfel, de la ultima informare, au fost confirmate 14 cazuri noi.

Cativa angajati ai Departamentului de Stat din SUA, infectati cu noul coronavirus. Mike Pompeo: ii poti numara pe degetele de la o mana

Mai multi angajati ai Departamentului de Stat din SUA, care activeaza peste hotarele tarii, au fost testati pozitiv pentru noul coronavirus, a anuntat Mike Pompeo, seful diplomatiei americane, marti, potrivit.

COVID-19: Un pavilion al spitalului Victor Babes este deja plin cu pacienti infectati cu noul coronavirus

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca la spitalul de Boli Infectioase Victor Babes, un pavilion intreg este ocupat de bolnavii de COVID-19. Mai exact, 60 de pacienti ocupa acest pavilion rezervat lor.

CORONAVIRUS |DSU: Varsta medie a persoanelor infectate cu COVID-19 in Romania este de 41 de ani 50% femei, 45% barbati, 5% copii

Grupul de Comunicare Strategica a transmis ca au fost inregistrate alte 29 noi cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus. Sunt, in total, 246 depersoane confirmate pozitiv, iar 19 persoane au fost.

Noua romani infectati cu coronavirus au fost declarati vindecati. Opt dintre ei au fost tratati la Timisoara

Noua dintre cei 131 romani depistati pana duminica, 15 martie, la pranz au fost declarati vindecati si externati din spital. Dintre cele noua persoane declarate vindecate, opt au fost tratate la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara.

Patronul echipei bulgare de fotbal Ludogorets, depistat cu noul coronavirus. in lotul echipei sunt si trei jucatori romani

Patronul echipei bulgare de fotbal Ludogorets, Kiril Domuschiev, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, potrivit unui anunt publicat de retelele de socializare de catre acesta. Dragi prieteni, dupa un test.

Adevarul despre mutatiile suferite de noul coronavirus. Ce subtip este activ in Romania

Multi romani se intreaba in aceste zile daca noul coronavirus are o varianta mai blanda si una agresiva, in contextul evolutiei diferite, de la caz la caz, a bolii cu COVID 19.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )