Libnet.ro
UNICEF

23:45

Crin Antonescu: Discutia pe pactul de coabitare e un caraghioslac. Tii din treaba doi ministri importanti si niste consilieri prezidentiali care au de facut un partid

Hotnews Hotnews,
 Crin Antonescu: Discutia pe pactul de coabitare e un caraghioslac. Tii din treaba doi ministri importanti si niste consilieri prezidentiali care au de facut un partid

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca discutia legata de pactul de coabitare dintre Traian Basescu si Victor Ponta reprezinta un caraghioslac, mentionand ca sunt tinuti din treaba doi ministri importanti, dar si consilierii prezidentiali care au de construit un partid, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Antonescu: Discutia pe pactul de coabitare e un caraghioslac

Liderul PNL, Crin Antonescu, este de parere ca discutia legata de pactul de coabitare dintre Traian Basescu si Victor Ponta reprezinta un caraghioslac care tine din treaba doi ministri importanti.

Crin Antonescu: USL nu a castigat nimic din pactul de coabitare

Crin Antonescu este de parere ca USL nu a castigat nimic din pactul de coabitare. Din contra, presedintele Senatului considera ca Uniunea Social Liberala a avut numai de pierdut din cauza pactului de coabitare.

Antonescu, despre pactul de coabitare: Marele beneficiar este presedintele. Ponta ar avea si el motive sa creada ca i-a mers bine

Copresedintele USL, Crin Antonescu, a catalogat pactul dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta ca pe un act in urma caruia cei doi si-au rezolvat interese politice, iar cel care a avut de ca.

VIDEO Crin Antonescu: Victor Ponta e un clovn in circul cu pactul de coabitare

Presedintele PNL Crin Antonescu le-a cerut premierului si sefului statului sa termine discutia pe marginea pactului de coabitare si a declarat ca toti cei implicati in acest circ zilnic pot fi considerati clovni, aducand critici inclusiv CSM si ambasadorului Marii Britanii la Bucuresti, relateaza Mediafax. Antonescu a mai declarat marti seara, la Antena 3, ca cine spune Eu sunt ala cu pactul cu Basescu desconsidera votul a 70% dintre romani, iar intrebat daca se refera la premierul Victor Ponta, liberalul a raspuns: In acest caz, da. Antonescu: Ii mai dau doua luni in plus de mandat lui Basescu, sunt generos si dau bacsisuri mari / Probabil ca nu m-as fi retras din Guvern daca as fi fost in locul lui Liviu Dragnea.

Crin Antonescu: Victor Ponta e un clovn in circul cu pactul de coabitare

Presedintele PNL Crin Antonescu le-a cerut premierului si sefului statului sa termine discutia pe marginea pactului de coabitare si a declarat ca toti cei implicati in acest circ zilnic pot fi considerati clovni, aducand critici inclusiv CSM si ambasadorului Marii Britanii la Bucuresti, relateaza Mediafax. Antonescu a mai declarat marti seara, la Antena 3, ca cine spune Eu sunt ala cu pactul cu Basescu desconsidera votul a 70% dintre romani, iar intrebat daca se refera la premierul Victor Ponta, liberalul a raspuns: In acest caz, da.

Crin Antonescu: Nu mai cercetati. Basescu, Ponta, toti terminati-o cu pactul, ca suntem de rasul lumii

Presedintele Crin Antonescu le-a cerut, marti seara, premierului si sefului statului sa termine discutia pe marginea pactului de coabitare si a declarat ca toti cei implicati in acest circ zilnic pot fi considerati clovni, aducand critici inclusiv CSM si ambasadorului Marii Britanii la Bucuresti, relateaza Mediafax.

Crin Antonescu: Nu mai cercetati. Basescu, Ponta, toti, terminati-o cu pactul ca suntem de rasul lumii

Presedintele Crin Antonescu le-a cerut, marti seara, premierului si sefului statului sa termine discutia pe marginea pactului de coabitare si a declarat ca toti cei implicati in acest circ zilnic pot fi considerati clovni, aducand critici inclusiv CSM si ambasadorului Marii Britanii la Bucuresti, relateaza Mediafax.

Zgonea refuza pactul de justitie propus de presedintele PNL, Crin Antonescu

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, refuza pactul de justitie propus de presedintele PNL, Crin Antonescu. Valeriu Zgonea sustine ca o dezbatere si un pact intre oamenii politici pe marginea.

Antonescu: Discutia despre ciolan nu ajuta situatia economica a tarii

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, intr-o emisiune televizata, ca discutia despre guvernare in termeni de ciolan a facut ca situatia economica sa nu fie cea mai buna, el admitand totodata ca in.

VIDEO. Crin Antonescu: PNL se abtine de la votul din Senat care va decide ridicarea ...

Voi propune colegilor mei din PNL sa ne abtinem de la votul de azi, a declarat Crin Antonescu, luni dimineata. Liderul PNL se refera la votul care ar putea sa-i ridice imunitatea lui Varujan Vosganian. Crin Antonescu a facut aceasta declaratie inaintea sedintei USL. Eu voi propune colegilor mei din PNL cel putin sa ne abtinem de la votul de azi. Sa nu votam ca fiind simbolic intr-un conflict de interese. E vorba de un coleg de-al nostru, lasam restului Senatului decizia si in felul .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2652 seconds )