Libnet.ro
UNICEF

20:30

VIDEO Crin Antonescu: Victor Ponta e un clovn in circul cu pactul de coabitare

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Crin Antonescu: Victor Ponta e un clovn in circul cu pactul de coabitare

Presedintele PNL Crin Antonescu le-a cerut premierului si sefului statului sa termine discutia pe marginea pactului de coabitare si a declarat ca toti cei implicati in acest circ zilnic pot fi considerati clovni, aducand critici inclusiv CSM si ambasadorului Marii Britanii la Bucuresti, relateaza Mediafax. Antonescu a mai declarat marti seara, la Antena 3, ca cine spune Eu sunt ala cu pactul cu Basescu desconsidera votul a 70% dintre romani, iar intrebat daca se refera la premierul Victor Ponta, liberalul a raspuns: In acest caz, da. Antonescu: Ii mai dau doua luni in plus de mandat lui Basescu, sunt generos si dau bacsisuri mari / Probabil ca nu m-as fi retras din Guvern daca as fi fost in locul lui Liviu Dragnea. continuă pe Hotnews

VIDEO Crin Antonescu: Victor Ponta ar fi un candidat redutabil la Presedintie.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, in emisiunea Dupa 20 de ani, ca premierul Victor Ponta ar fi un candidat redutabil la alegerile prezidentiale, dar nu unul mai bun decat el, in timp ce Traian Basescu nu mai e o tinta de campanie, fiind un caz clasat, consemneaza Mediafax. Antonescu a fost intrebat daca il vede pe Victor Ponta un candidat la prezidentiale. Cu certitudine. Nu in sensul ca as afirma eu acum ca intentioneaza. Stiu ca nu intentioneaza, ca planul de cariera .

Crin Antonescu: Victor Ponta e un clovn in circul cu pactul de coabitare

Presedintele PNL Crin Antonescu le-a cerut premierului si sefului statului sa termine discutia pe marginea pactului de coabitare si a declarat ca toti cei implicati in acest circ zilnic pot fi considerati clovni, aducand critici inclusiv CSM si ambasadorului Marii Britanii la Bucuresti, relateaza Mediafax. Antonescu a mai declarat marti seara, la Antena 3, ca cine spune Eu sunt ala cu pactul cu Basescu desconsidera votul a 70% dintre romani, iar intrebat daca se refera la premierul Victor Ponta, liberalul a raspuns: In acest caz, da.

VIDEO. Crin Antonescu: PNL se abtine de la votul din Senat care va decide ridicarea ...

Voi propune colegilor mei din PNL sa ne abtinem de la votul de azi, a declarat Crin Antonescu, luni dimineata. Liderul PNL se refera la votul care ar putea sa-i ridice imunitatea lui Varujan Vosganian. Crin Antonescu a facut aceasta declaratie inaintea sedintei USL. Eu voi propune colegilor mei din PNL cel putin sa ne abtinem de la votul de azi. Sa nu votam ca fiind simbolic intr-un conflict de interese. E vorba de un coleg de-al nostru, lasam restului Senatului decizia si in felul .

VIDEO Crin Antonescu vorbeste de un nou scenariu in USL: Ponta ar putea cere sa candideze la prezidentiale, in cazul in care e cel mai bine clasat in sondaje, iar postul de premier sa revina liberalilor

Presedintele PNL, Crin Antonescu, avanseaza un nou scenariu pentru candidatul Uniunii Social-Liberale la alegerile prezidentiale din 2014. Intrebat in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica dimineata de ProTV, daca o pozitionare mai buna a lui Victor Ponta in sondaje ar putea determina o modificare in intelegerea din alianta, liderul liberal a precizat ca, in acest caz cineva din PSD - premierul - ar putea sa spuna ca el va candida la in numele USL, cu conditia ca pozitia de premier sa revina PNL. Antonescu a clasificat insa acest scenariu ca fiind foarte putin probabil.

VIDEO Crin Antonescu, la ProTV: Nu intentionez ca Traian Basescu sa fie o tinta a campaniei electorale, nici macar o tinta in anul care vine. Basescu este un caz clasat

Liderul PNL Crin Antonescu, presedintele Senatului, a declarat in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata de ProTV, ca presedintele Traian Basescu nu va fi o tinta a campaniei sale pentru prezidentialele din 2014, adaugand ca seful statului nu va reprezenta o tinta nici in anul care vine, pentru ca Traian Basescu nu aduce un element nou in acest an care ne desparte de alegerile prezidentiale. Tema imi pare din ce in ce mai putin actuala, a adugat liderul liberal, afirmand ca Basescu este un caz clasat.

Crin Antonescu: USL nu a castigat nimic din pactul de coabitare

Crin Antonescu este de parere ca USL nu a castigat nimic din pactul de coabitare. Din contra, presedintele Senatului considera ca Uniunea Social Liberala a avut numai de pierdut din cauza pactului de coabitare.

VIDEO Iliescu: Ar fi o prostie ruperea USL. ...

Crin Antonescu si Victor Ponta si-au programat pentru duminica o intalnire pentru a discuta problemele care au aparut in ultima perioada in USL, a declarat, pentru Gandul, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu. Astazi isi programasera o intalnire cei doi ca sa discute problemele, a spus Iliescu, pentru Gandul. Intalnirea ar urma sa fie una neoficiala, reuniunea oficiala a USL fiind programata pentru luni, noteaza sursa citata. Sper sa se ajunga la un consens in interiorul USL, .

Crin Antonescu: Discutia pe pactul de coabitare e un caraghioslac. Tii din treaba doi ministri importanti si niste consilieri prezidentiali care au de facut un partid

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca discutia legata de pactul de coabitare dintre Traian Basescu si Victor Ponta reprezinta un caraghioslac, mentionand ca sunt tinuti din treaba doi ministri importanti, dar si consilierii prezidentiali care au de construit un partid, relateaza Mediafax.

Victor Ponta: Pactul de colaborare cu presedintele il consider necesar si acum

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca pactul de colaborare institutionala cu presedintele Traian Basescu este necesar si acum, precizand totodata ca s-a sfatuit cu Crin Antonescu si Liviu Dragnea inainte de a-l semna.

Crin Antonescu: Nu mai cercetati. Basescu, Ponta, toti, terminati-o cu pactul ca suntem de rasul lumii

Presedintele Crin Antonescu le-a cerut, marti seara, premierului si sefului statului sa termine discutia pe marginea pactului de coabitare si a declarat ca toti cei implicati in acest circ zilnic pot fi considerati clovni, aducand critici inclusiv CSM si ambasadorului Marii Britanii la Bucuresti, relateaza Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )