Libnet.ro
UNICEF

18:45

Crin Antonescu: Victor Ponta e un clovn in circul cu pactul de coabitare

Hotnews Hotnews,
 Crin Antonescu: Victor Ponta e un clovn in circul cu pactul de coabitare

Presedintele PNL Crin Antonescu le-a cerut premierului si sefului statului sa termine discutia pe marginea pactului de coabitare si a declarat ca toti cei implicati in acest circ zilnic pot fi considerati clovni, aducand critici inclusiv CSM si ambasadorului Marii Britanii la Bucuresti, relateaza Mediafax. Antonescu a mai declarat marti seara, la Antena 3, ca cine spune Eu sunt ala cu pactul cu Basescu desconsidera votul a 70% dintre romani, iar intrebat daca se refera la premierul Victor Ponta, liberalul a raspuns: In acest caz, da. continuă pe Hotnews

VIDEO Crin Antonescu: Victor Ponta e un clovn in circul cu pactul de coabitare

Presedintele PNL Crin Antonescu le-a cerut premierului si sefului statului sa termine discutia pe marginea pactului de coabitare si a declarat ca toti cei implicati in acest circ zilnic pot fi considerati clovni, aducand critici inclusiv CSM si ambasadorului Marii Britanii la Bucuresti, relateaza Mediafax. Antonescu a mai declarat marti seara, la Antena 3, ca cine spune Eu sunt ala cu pactul cu Basescu desconsidera votul a 70% dintre romani, iar intrebat daca se refera la premierul Victor Ponta, liberalul a raspuns: In acest caz, da. Antonescu: Ii mai dau doua luni in plus de mandat lui Basescu, sunt generos si dau bacsisuri mari / Probabil ca nu m-as fi retras din Guvern daca as fi fost in locul lui Liviu Dragnea.

VIDEO Crin Antonescu: Victor Ponta ar fi un candidat redutabil la Presedintie.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, in emisiunea Dupa 20 de ani, ca premierul Victor Ponta ar fi un candidat redutabil la alegerile prezidentiale, dar nu unul mai bun decat el, in timp ce Traian Basescu nu mai e o tinta de campanie, fiind un caz clasat, consemneaza Mediafax. Antonescu a fost intrebat daca il vede pe Victor Ponta un candidat la prezidentiale. Cu certitudine. Nu in sensul ca as afirma eu acum ca intentioneaza. Stiu ca nu intentioneaza, ca planul de cariera .

Crin Antonescu: USL nu a castigat nimic din pactul de coabitare

Crin Antonescu este de parere ca USL nu a castigat nimic din pactul de coabitare. Din contra, presedintele Senatului considera ca Uniunea Social Liberala a avut numai de pierdut din cauza pactului de coabitare.

Crin Antonescu: Discutia pe pactul de coabitare e un caraghioslac. Tii din treaba doi ministri importanti si niste consilieri prezidentiali care au de facut un partid

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca discutia legata de pactul de coabitare dintre Traian Basescu si Victor Ponta reprezinta un caraghioslac, mentionand ca sunt tinuti din treaba doi ministri importanti, dar si consilierii prezidentiali care au de construit un partid, relateaza Mediafax.

Crin Antonescu: Nu mai cercetati. Basescu, Ponta, toti terminati-o cu pactul, ca suntem de rasul lumii

Presedintele Crin Antonescu le-a cerut, marti seara, premierului si sefului statului sa termine discutia pe marginea pactului de coabitare si a declarat ca toti cei implicati in acest circ zilnic pot fi considerati clovni, aducand critici inclusiv CSM si ambasadorului Marii Britanii la Bucuresti, relateaza Mediafax.

Crin Antonescu: Nu mai cercetati. Basescu, Ponta, toti, terminati-o cu pactul ca suntem de rasul lumii

Presedintele Crin Antonescu le-a cerut, marti seara, premierului si sefului statului sa termine discutia pe marginea pactului de coabitare si a declarat ca toti cei implicati in acest circ zilnic pot fi considerati clovni, aducand critici inclusiv CSM si ambasadorului Marii Britanii la Bucuresti, relateaza Mediafax.

Victor Ponta: Pactul de colaborare cu presedintele il consider necesar si acum

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca pactul de colaborare institutionala cu presedintele Traian Basescu este necesar si acum, precizand totodata ca s-a sfatuit cu Crin Antonescu si Liviu Dragnea inainte de a-l semna.

Antonescu: Marele beneficiar al pactului de coabitare este presedintele

Copresedintele USL, Crin Antonescu, a declarat, astazi, ca marele beneficiar al pactului de coabitare dintre Traian Basescu si Victor Ponta a fost presedintele.

Victor Ponta la Antena 3: Domnul Basescu mi-a transmis azi oficial ca vrea sa discute de probleme de justitie si de politica externa, i-am desemnat pe domnii Corlatean si Cazanciuc. / Sunt patru benchmarks-uri la MCV, niciunul nu priveste pactul de coabi

Premierul Victor Ponta a vorbit, luni seara, in emisiunea Subiectiv de la Antena 3, moderata de Razvan Dumitrescu, despre acordul de coabitare cu seful statului: Vad ca aveti un telespectator fidel in Basescu, care la anul trebuie sa se pregateasca de pensie, pe care tot sarmanii romani o vor plati. Despre pactul de coabitare - domnul presedinte va face scandal din orice [. ] Mi-a transmis azi oficial ca vrea sa discute de probleme de justitie si de politica externa, i-am desemnat pe domnii Corlatean si Cazanciuc [. ] Victor Ponta: Stiu ca sunt patru benchmarks-uri la MCV, niciunul nu priveste pactul de coabitare .

Traian Basescu despre pactul de coabitare cu Victor Ponta: A fost incalcat constant de premier, maine incepem o analiza la nivel tehnic pentru a vedea daca il pastram

Presedintele Traian Basescu a declarat luni ca premierul Victor Ponta a incalcat consistent acordul de colaborare institutionala si a anuntat pentru marti inceperea discutiilor tehnice pentru a determina daca acordul ramane valabil. Acordul institutional poate ramane in picioare daca maine ajungem la concluzia ca trebuie sa-l respectam, daca nu - nu mai are rost.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )