Libnet.ro
UNICEF

07:30

Crin Antonescu participa la ceremoniile de depunere a juramantului de la Cotroceni

Hotnews Hotnews,
 Crin Antonescu participa la ceremoniile de depunere a juramantului de la Cotroceni

Liderul liberal Crin Antonescu va participa la ceremoniile de depunere a juramantului ministrului Culturii Gigel Stirbu si al lui Toni Grebla in functia de judecator la Curtea Constitutionala, ce vor avea loc la Palatul Cotroceni de la ora 16. Amintim ca Antonescu parasit festivitatea de la Palatul Cotroceni la depunerea juramantului de catre ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, chiar inainte de a-si incepe discursul Traian Basescu. Seful statului a spus atunci ca Antonescu nu mai este pe lista de protocol la Cotroceni. continuă pe Hotnews

Ponta: Voi continua dialogul cu Crin Antonescu.

Voi continua dialogul cu Antinescu, a spus Victor Ponta, marti, la Targoviste Victor Ponta spune ca va trimit ecorpul de control al primului ministru se vor face propuneri conform legii. Crin Antonescu participa la depunerile de juraman de la Palatul Cotroceni. Stire in curs de actualizare.

UPDATE Crin Antonescu, despre situatia din plen legat de numirea lui Rares Bogdan la TVR: Cred ca e o istorioara despre cine are cuvant, cine e mincinos

Presedintele Senatului, liderul PNL Crin Antonescu, a fost intrebat, marti, despre situatia din Parlament, unde PSD nu participa la votul privind numirea unui presedinte interimar la TVR, el aratand ca este o istorioara scurta despre cine are cuvant si cine este mincinos, relateaza Mediafax.

Gigel Sorinel Stirbu si Toni Grebla au depus juramantul la Palatul Cotroceni, Crin Antonescu si Victor Ponta nu s-au salutat

Liberalul Gigel Sorinel Stirbu a depus marti, la Palatul Cotroceni, juramantul de ministru al Culturii, in prezenta presedintelui Traian Basescu, a sefilor celor doua camere ale Parlamentului, Crin Antonescu si Valeriu Zgonea, si a premierului Victor Ponta. De notat ca Antonescu si cu Ponta nu au dat mana.

Crin Antonescu: Am convenit informal sa il propunem pe Rares Bogdan pentru sefia TVR

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca au existat unele discutii informale pentru ca omul de televiziune Rares Bogdan sa fie propus pentru sefia TVR. Liderul PNL a afirmat ca mai ramane un subiect in.

Crin Antonescu despre legea amnistiei: Premierul a avut o idee stupida/ Exista riscul ca PSD si Guvernul sa incerce sa treaca legea amnistiei marti

Liderul liberal Crin Antonescu a facut acuzatii la adresa premierului Victor Ponta in cadrul sedintei Biroului Politic National PNL de vineri, afirmand ca, in privinta legii amnistiei, acesta a insistat pornind de la o idee stupida, asa cum a facut si in cazul Rosia Montana si a spus ca exista riscul ca marti PSD si Guvernul sa incerce sa treaca legea, potrivit Pesurse. ro, care publica o inregistrare audio completa cu Crin Antonescu din timpul sedintei. Referitor la modificarile aduse Codului Penal, Antonescu afirma ca liberalii trebuie sa ia o decizie foarte clara, intrucat acum atentia publica e maxima pentru initiativa PSD, pentru ca de acolo din PSD a venit a fost o prostie, o prostie maxima creata de PSD.

Crin Antonescu despre legea amnistiei: Premierul a avut o idee stupida.

Liderul liberal Crin Antonescu a facut acuzatii la adresa premierului Victor Ponta in cadrul sedintei Biroului Politic National PNL de vineri, afirmand ca, in privinta legii amnistiei, acesta a insistat pornind de la o idee stupida, asa cum a facut si in cazul Rosia Montana si a spus ca exista riscul ca marti PSD si Guvernul sa incerce sa treaca legea, potrivit Pesurse. ro, care publica o inregistrare audio completa cu Crin Antonescu din timpul sedintei. Conform acele stenograme, liderii USL .

Crin Antonescu, despre lipsa PSD de la votul pentru noul sef al TVR: O istorioara scurta despre cine are cuvant si cine nu

Liderul PNL, Crin Antonescu, a caracterizat marti absenta PSD de la votul pentru numirea noului director general al TVR drept o istorioara scurta despre cine are cuvant si cine nu.

Crin Antonescu, noi declaratii de presa despre tensiunile din USL

Liderul PNL si presedintele Camerei Deputatilor, Crin Antonescu, va fi prezent incepand cu ora 21. 30, la postul de televizune Antena 3, unde va discuta despre noile tensiuni aparute in interiorul Uniunii Social-Liberale USL).

Crin Antonescu: Am convenit informal sa il propunem pe Rares Bogdan pentru sefia TVR

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca au existat unele discutii informale pentru ca omul de televiziune Rares Bogdan, de la Realitatea TV, sa fie propus pentru sefia TVR, anunta Mediafax.

VIDEO Victor Ponta il acuza pe Crin Antonescu ca i-a mintit pe liberali in ceea ce priveste legea amnistiei

Premierul Victor Ponta a afirmat luni ca liderul PNL, Crin Antonescu, i-a mintit pe liberali in ceea ce priveste legea Amnistiei. Am vazut stirile despre stenogramele din conducerea PNL, n. r. ), nu stiu daca sunt adevarate, daca sunt adevarate, dl Antonescu si-a mintit colegii asupra realitatii. Am fost la USL cel putin 12 persoane cand a fost de acord cu legea amnistiei, a vrut ordonanta de urgenta, a sustinut primul ministru, intr-o conferinta organizata la sediul PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )