Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cristian Diaconescu: Republica Moldova este amenintata de Rusia. Reunificarea cu Romania se va realiza categoric

România Liberă România Liberă,
Cristian Diaconescu: Republica Moldova este amenintata de Rusia. Reunificarea cu Romania se va realiza categoric

Cristian Diaconescu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale a declarat, marti, ca reunificarea Republicii Moldova cu Romania se va realiza categoric, intrucat un popor nu poate fi separat foarte mult timp. Mai mult, Diaconescu a mai afirmat ca Republica Moldova este amenintata de Rusia, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Cristian Diaconescu: Acordul de Asociere este un pas important spre Reunificare

Candidatul la prezidentiale din partea PMP, Cristian Diaconescu, a declarat astazi in cadrul lucrarilor de la Universitatea de Vara de la Izvorul Muresului, ca semnarea Acordului de Asociere a Republicii Moldova este garantat un pas spre Reunificare.

Cristian Diaconescu: Acordul de Asociere este un pas important spre reunificare

Candidatul la prezidentiale din partea PMP, Cristian Diaconescu, a declarat astazi, in cadrul lucrarilor de la Universitatea de Vara de la Izvorul Muresului, ca semnarea Acordului de Asociere a Republicii Moldova este garantat un pas spre Reunificare.

Cristian Diaconescu: Reunificarea Romaniei cu Republica Moldova se va realiza categoric

Candidatul PMP la presedintie, Cristian Diaconescu, a declarat, marti, ca reunificarea Republicii Moldova cu Romania se va realiza categoric, intrucat un popor nu poate fi separat foarte mult timp, transmite.

Cum am ratat unirea cu Basarabia si ce zic prezidentiabilii despre relatia cu Republica Moldova

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, omologul sau moldovean, Mircea Snegur, dar si fostul premier basarabean Mircea Druc au explicat, pentru Adevarul, cum s-a ratat unirea celor doua state despartite de Prut. Victor Ponta, Klaus Iohannis, Monica Macovei si Cristian Diaconescu sustin unirea Romaniei cu Republica Moldova, unii cu tarie, altii doar cu jumatate de gura.

Elena Basescu, al doilea atac la Elena Udrea: Interzice organizatiilor sa stranga semnaturi pentru Cristian Diaconescu

Elena Basescu a atacat-o din nou, pe Facebook, pe Elena Udrea, afirmand ca aceasta interzice organizatiilor Partidului Miscarea Populara sa stranga semnaturi pentru candidatul partidului la prezidentiale, Cristian Diaconescu.

Rogozin revine in Republica Moldova

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin anunta ca va reveni in Republica Moldova pentru a discuta cu autoritatile de la Chisinau despre interdictiile impuse de tara sa la produsele agricole si pentru a participa la o parada militara la Tiraspol.

Cum explica Ion Iliescu faptul ca Romania si Republica Moldova nu s-au unit in august 1991

Dupa ce Monica Macovei a declarat, la Adevarul Live, ca Ion Iliescu s-a opus unirii dintre Romania si Basarabia la inceputul anilor 90, fostul sef al statului roman ii da replica: Monica Macovei minte. August 1991 nu avea cum fi momentul unificarii Romaniei cu Republica Moldova. Din foarte multe motive. De natura interna si externa. Dar mai ales externa.

Turoperatorii din Republica Moldova, asteptati la Targul de Turism al Romaniei

Turoperatorii, agentiile de turism, autoritatile si asociatiile profesionale din turism, structurile de cazare, statiunile turistice si complexele balneare sunt invitate de Agentia Turismului din Moldova sa participe la cea de-a 32-a editie a Targului de Turism al Romaniei, transmite IPN.

Premierul Victor Ponta doreste ca Romania si Republica Moldova sa fie cat mai putin dependente de importul de gaze

Victor Ponta a declara ca Romania si Moldova trebuie sa fie cat mai putin dependente de importul de gaze. Primul ministru spera ca acest lucru se va intampla in trei-patru ani, dupa inceperea explorarilor E.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2757 seconds )