Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cristian Rizea, fostul deputat condamnat la 4 ani si 8 luni de inchisoare in Romania, zarit la terasa in Republica Moldova (VIDEO)

B1 B1,
Cristian Rizea, fostul deputat condamnat la 4 ani si 8 luni de inchisoare in Romania, zarit la terasa in Republica Moldova (VIDEO)

Picior peste picior intr-un restaurant de lux din Chisinau si cu masina parcata neregulamentar. Asa a fost observat fostul deputat Cristian Rizea. Asta in conditiile in care politicianul este condamnat in. continuă pe B1

Fostul deputat PSD Cristian Rizea, condamnat in Romania, filmat cand se relaxa intr-un local de lux din Chisinau: Va cauta Politia

Cristian Rizea a fugit din Romania dupa ce a fost condamnat la 4 ani si 8 luni de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta si spalare de bani. Un activist l-a filmat intr-un local de lux din Chisinau in timp ce Politia il cauta pentru ca a parcat ilegal.

VIDEO Deputatul fugar Cristian Rizea, surprins cum se plimba nestingherit prin Chisinau: De ce nu stati la puscarie in Romania?

Deputatul roman Cristian Rizea, condamnat definitiv la patru ani si opt luni de inchisoare cu executare in Romania, a fost surprins de catre activistul Vasile Costiuc cum se plimba nestingherit prin Chisinau.

Predoiu deschide lista de candidati PNL in Prahova pentru Camera Deputatilor Pe aceeasi lista, un fost deputat condamnat pentru coruptie si altul care a scris in declaratia de avere bijuteri aur si Casa de pensi

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, ocupa primul loc pe lista de candidati pentru Camera Deputatilor depusa miercuri de PNL Prahova. Pe aceeasi lista se afla, pe locul al treilea, fostul deputat Mircea Rosca, condamnat in prima instanta de inalta Curte de Casatie si Justitie intr-un proces de coruptie, dar si un alt fost deputat, Sorin Teju, care s-a remarcat atunci cand a completat declaratia de avere cu numeroase greseli gramaticale cum ar fi: bijuteri aur, Casa de pensi, SC Coperativa, venituri din chiri, scrie News. ro.

Axinte condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare. Instanta a decis in cazul actorului Ion Petrescu

Actorul Ion Petrescut, cunoscut pentru rolul Axinte din serialul Vacanta Mare a fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu suspendare, intr-un dosar de santaj, informeaza Protv. ro. Actorul a recunoscut.

Vedeta care a facut istorie la Pro TV, condamnata la 2 ani de inchisoare. A recunoscut santajul

Veste trista pentru fanii uneia dintre vedetele care au facut istorie la Pro TV. Actorul indragit de o tara intreaga a recunoscut santajul si a fost condamnat la doi ani de inchisoare. Axinte, condamnat la doi ani de inchisoare dupa ce a recunoscut santajul in 2012, Dan Diaconescu, patronul OTV, l-ar fi trimis pe Florin .

Tara in care oamenii fac 2 ani de inchisoare pentru masca. Are mai putine cazuri ca Romania

Intr-o tara oamenii sunt pedepsiti cu 2 ani de inchisoare pentru nepurtarea mastii. Aceasta tara, desi mult mai mare ca Romania, are mult mai putine cazuri. Etiopia este tara care isi incarcereaza cetatenii pana la doi ani daca incalca in mod intentionat restrictiile menite sa limiteze raspandirea virusului din China. Tara in care cei ce .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )