Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cristian Tudor Popescu: DNA este cea mai puternica forta de opozitie la actuala putere. Astept o reactie de la Bruxelles cu privire la limitarea grosolana a presei

B1 B1,
Cristian Tudor Popescu: DNA este cea mai puternica forta de opozitie la actuala putere. Astept o reactie de la Bruxelles cu privire la limitarea grosolana a presei

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu considera ca dorinta actualei puteri este sa aduca presa in situatia de dinainte de 1989 prin adoptarea legii care interzice dezvaluirea de informatii care nu au caracter. continuă pe B1

SUA vs Europa: care este cea mai sanatoasa economie?

Economia americana a facut pasi importanti spre revenire in ultimii ani, iar in prezent pare sa se detaseze de cea europeana. Planurile de viitor ale bancilor centrale sustin acest lucru: Rezerva Federala FED) a SUA va opri masurile de relaxare.

Moment propagandistic ratat: cea mai batrana locuitoare din sectorul 4 nu a spus pe scena Votati Victor Ponta, asa cum i-a suflat primarul Piedone

Un moment stanjenitor s-a inregistrat miercuri la un miting de partid al candidatului Victor Ponta, la intalnirea acestuia cu membrii si simpatizantii PSD Sector 4. Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a adus-o pe scena pe Varvara Zugravu 105 ani), cea mai batrana locuitoare din sectorul 4, pentru a-i inmana lui Ponta o diploma omagiala. Femeia s-a achitat de sarcina, dar cand Piedone i-a suflat la ureche Pe cine votam? Pe Victor Ponta il votam, batrana nu a rostit cuvintele magice.

Satmareanul Emanuel Gyenes reprezinta Romania la Dakar 2015, cea mai dura competitie de motorsport din lume

Romaniava avea un reprezentant in cea mai dura competitie de motorsport din lume. Dupa ce a ratat participarea la editia 2014 aRaliului Dakardin motive financiare, Emanuel Gyenesa obtinut fondurile necesare pentru a se inscrie la raliul de anul viitor, in conditiile in care numai taxa de inscriere este de 14. 800 de euro.

FOTO Baba sufera cumplit la frumusete in dorinta de a avea cea mai subtire talie din lume

Dorinta femeilor de a avea o talie de viespe a dat nastere unei adevarate competitii internationale la care participa reprezentante ale sexului frumos din toate lumea, inclusiv din Romania. Englezoaica Kelly Lee Dekay este cel mai recent exemplu, cu un mijlocel de 40 de cm.

Record de temperatura: cea mai geroasa noapte de toamna din ultimii 30 de ani, in judetul Botosani

Meteorologii botosaneni spun ca noaptea trecuta a fost inregistrat de termometre un record de temperatura. Este vorba de cea mai geroasa noapte de toamna din ultimii 30 de ani in judetul Botosani. in ultimele doua zile a nins abundent la Botosani.

Sun Plaza, cea mai mare crestere procentuala anuala a traficului de vizitatori, dintre mall-urile din Bucuresti

Sun Plaza Shopping Center are cea mai mare crestere procentuala anuala a traficului din randul centrelor comerciale din Bucuresti, situata constant la un nivel de 10%, arata un comunicat de presa remis redactiei.

Cum sa pregatesti cea mai buna varza murata

Nu trebuie sa fii o gospodina cu experienta pentru a pune varza la murat. Iar daca urmezi sfaturile regretatului Radu Anton Roman regasite in cartea Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti) vei obtine cea mai buna varza murata. Iata cum:.

FOTO Cea mai mare Sala Polivalenta din Romania a fost deschisa la Cluj. A fost ridicata in peste 260.000 de ore cu 70 de miloane de lei

Cea mai mare Sala Polivalenta din Romania a fost inaugurata luni seara, 27 octombrie, la Cluj, dupa 19 luni de lucrari, in urma unei investitii de 70 de milioane de lei de la bugetul local al Primariei Cluj8209;Napoca.

FOTO VIDEO Cea mai mare Sala Polivalenta din Romania a fost deschisa la Cluj. A fost ridicata in peste 260.000 de ore cu 70 de miloane de lei

Cea mai mare Sala Polivalenta din Romania a fost inaugurata luni seara, 27 octombrie, la Cluj, dupa 19 luni de lucrari, in urma unei investitii de 70 de milioane de lei de la bugetul local al Primariei Cluj8209;Napoca.

Cea mai scazuta temperatura din tara, inregistrata la Miercurea Ciuc, unde au fost minus opt grade

Statia meteo Miercurea Ciuc a inregistrat luni cea mai scazuta temperatura a acestei zile din tara, mercurul termometrelor coborand pana la minus 8 grade Celsius, relateaza Agerpres. Potrivit meteorologilor de.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )