Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cristian Tudor Popescu a facut anuntul despre Simona Halep. Cum poate castiga romanca turneul de la Roland Garros

B1 B1,
Cristian Tudor Popescu a facut anuntul despre Simona Halep. Cum poate castiga romanca turneul de la Roland Garros

Simona Halep are un parcurs execelent la Roland Garros, calificandu-se in sferturi si reusind unele dintre cele mai bune meciuri ale sale din acest an. Jocul Simonei Halep a fost analizat de jurnalistul. continuă pe B1

Cristian Tudor Popescu, dupa calificarea Simonei Halep in sferturi la Roland Garros. Este foarte important sa nu se imbete cu apa rece

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu face o analiza a parcursului Simonei Halep la Roland Garros, dupa calificare sa in sferturile competitiei. Este foarte important ca Simona sa nu se imbete cu.

Simona Halep, despre incidentul de la Miami cu Darren Cahill: Am fost socata ca mi-am pierdut antrenorul. Mi-a fost rusine de ceea ce am facut

Incidentul de la Miami, cand Simona Halep a avut un dialog tensionat cu antrenorul Darren Cahill la pauzele de coaching din timpul partidei cu Johanna Konta, continua sa suscite interesul presei internationale. Cu obiectivitate si fara iritare, romanca a raspuns cu calm pe aceasta tema tirului intrebarilor ziaristilor, la conferinta de presa dupa victoria obtinuta, luni, in faza optimilor de finala ale French Open, in fata spaniolei Carla Suarez Navarro. Halep a spus ca a fost socata de faptul ca a fost aproape sa-si piarda antrenorul in urma acelui incident si a recunoscut ca i-a fost rusine de gestul ei.

Roland Garros: Simona Halep vs Carla Suarez Navarro 6-1, 6-1/ Halep, in sferturi la Paris - Incantator

Simona Halep a obtinut de-o maniera categorica prima victorie pe zgura impotriva Carlei Suarez Navarro, favorita numarul trei castigand la pas disputa din optimile de la Roland Garros 6-1, 6-1). Halep a facut unul din cele mai bune meciurile din istoria participarilor la Grand Slam-ul parizian. O ora a stat pe teren Simona, disputa de pe Philippe Chatrier fiind o adevarata reprezentatie din partea jucatoarei noastre.

VIDEO Roland Garros: Simona Halep vs Carla Suarez Navarro 6-1, 6-1/ Halep, in sferturi la Paris - Incantator

Simona Halep a obtinut de-o maniera categorica prima victorie pe zgura impotriva Carlei Suarez Navarro, favorita numarul trei castigand la pas disputa din optimile de la Roland Garros 6-1, 6-1). Halep a facut unul din cele mai bune meciurile din istoria participarilor la Grand Slam-ul parizian. O ora a stat pe teren Simona, disputa de pe Philippe Chatrier fiind o adevarata reprezentatie din partea jucatoarei noastre. Pentru un loc in semifinale, Simona se va duela cu Elina Svitolina jucatoarea din Ucraina a castigat ultimul meci direct: finala de la Roma).

Simona Halep, despre victoria din meciul cu Suarez-Navarro: Cel mai bun meci din acest an

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a afirmat ca meciul cu Carla Suarez Navarro, castigat, luni, cu 6-1, 6-1, in optimile turneului de la Roland Garros, a fost cel mai bun al sau in.

SIMONA HALEP-CARLA SUAREZ NAVARRO LIVE STREAM ONLINE LIVE VIDEO. Provocare uriasa pentru Halep in SIMONA HALEP-CARLA SUAREZ NAVARRO LIVE STREAM ONLINE LIVE VIDEO

SIMONA HALEP-CARLA SUAREZ NAVARRO LIVE STREAM ONLINE LIVE VIDEO Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, cap de serie 3, s-a calificat sambata in optimile de finala ale turneului de la Roland.

SIMONA HALEP-CARLA SUAREZ LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Meci infernal pentru Halep in SIMONA HALEP-CARLA SUAREZ LIVE VIDEO STREAM ONLINE

SIMONA HALEP-CARLA SUAREZ LIVE VIDEO STREAM ONLINESimona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 3, a declarat, sambata, intr-un interviu acordat Barbarei Schett la Eurosport, ca rezultatele bun.

Simona Halep, calificare fara emotii in sferturi, la Roland Garros. A demolat-o pe Suarez-Navarro

Simona Halep-Carla Suarez LIVE. Halep a castigat primul set cu 6-1. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, cap de serie 3, s-a calificat sambata in optimile de finala ale turneului de l.

Simona Halep-Carla Suarez LIVE. Scor incredibil in primul set

Simona Halep-Carla Suarez LIVE. Halep a castigat primul set cu 6-1. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, cap de serie 3, s-a calificat sambata in optimile de finala ale turneului de l.

Simona Halep, calificare muncita in optimi la Roland Garros

SIMONA HALEP-DARIA KASATKINA LIVE VIDEO STREAM ONLINE Jucatoarea spaniola Carla Suarez Navarro, cap de serie 21, s-a calificat sambata in optimile turneului de tenis de la Roland Garros, al doilea Grand.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )