Libnet.ro
UNICEF

09:30

Mai multe blocuri din cartierele Militari si Drumul Traberei au caloriferele aproape reci. Angajatii RADET incearca sa remedieze situatia

Hotnews Hotnews,
 Mai multe blocuri din cartierele Militari si Drumul Traberei au caloriferele aproape reci. Angajatii RADET incearca sa remedieze situatia

Mai multe blocuri din cartierele Militari si Drumul Traberei au caloriferele aproape reci, iar apa calda nu este la temperatura potrivita. RADET anunta ca aceasta situatie este cauzata de parametrii scazuti ai agentului termic livrat de S. Electrocentrale Bucuresti ELCEN), din CET VEST. Reprezentantii Regiei spun ca se straduiesc sa remedieze problema in cel mai scurt timp posibil. continuă pe Hotnews

Blocaj de gheata pe bratul Dunarea Veche. Elicopterele au intervenit in mai multe zone din Delta Dunarii

Din cauza temperaurilor deosebit de scazute, luni dimineata, au fost probleme cu transportul pe bratul Dunarea Veche.

Cartierele Drumul Taberei si Militari au ramas in frig. RADET arunca vina pe ELCEN

Reprezentantii Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice RADET) Bucuresti au anuntat ca din cauza parametrilor scazuti ai agentului termic livrat de S. Electrocentrale Bucuresti ELCEN), din CET VEST, furnizarea incalzirii si a apei calde de consum catre mai multe blocuri din sectorul 6 al Capitalei a fost facuta cu dificultate.

Sondaj comandat de Putin in Crimeea: Locuitorii ar prefera mai multe pene de curent in locul unui contract de furnizare de energie cu Ucraina

Un sondaj de opinie comandat de presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, in randul populatiei din Crimeea, arata ca locuitorii peninsulei ar prefera sa rupa contractul de furnizare de electricitate cu Ucraina, chiar daca acest lucru ar insemna mai multe pene de curent.

VIDEO Autoritatile incearca sa afle cauzele incendiului din Dubai, soldat cu un mort si 16 raniti: Au fost auzite mai multe explozii

Autoritatile din Dubai incearca sa afle cauzele incendiului produs la hotelul de 63 de etaje, mai multi martori afirmand ca au auzit mai multe explozii inainte de izbucnirea focului. Biroul de presa al Guvernului din Dubai a anuntat ca 16 persoane au fost ranite in incendiu, iar o persoana a murit in urma unui atac de cord, potrivit Aljazeera.

Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din Europa in 2015

Internationalul portughez Cristiano Ronaldo a fost cel mai bun marcator din fotbalul european in anul 2015, pe parcursul caruia a reusit sa inscrie 57 de goluri in 57 de meciuri disputate pentru echipa sa de .

Cosmin Olaroiu, cel mai bun antrenor din Orientul Mijlociu

Cosmin Olaroiu, tehnicianul celor de la Al Ahli Dubai, a fost desemnat cel mai bun antrenor din Orientul Mijlociu in anul 2015.

Cosmin Olaroiu, cel mai bun antrenor din Orientul Mijlociu in 2015

Tehnicianul echipei Al-Ahli Dubai, Cosmin Olaroiu, a fost desemnat cel mai bun antrenor din Orientul Mijlociu, intr-un sondaj realizat de site-ul ahdaaf. me, pe baza voturilor fanilor din intreaga lume.

Cele mai scumpe rochii din filme! Valoreaza milioane!

Rochiile purtate de renumite actrite in cele mai de succes productii din istoria cinematografiei au fost vandute la licitatii cu sute de mii, chiar milioane de dolari. Iata care sunt cele mai scumpe rochii din filme! .

Povestea celei mai bogate femei din Romania. Are o avere de 700 de milioane de euro si traieste pe o insula

Cea mai bogata femeie din Romania, unica fiica a generalului Stefan Gusa, fost sef al Marelui Stat Major al Armatei si personaj-cheie in evenimentele din decembrie 1989, are o avere de circa 700 de milioane de.

Cele mai scazute temperaturi din aceasta iarna: Minus 18 grade la Miercurea Ciuc, Toplita si Petrosani

Cele mai scazute temperaturi din aceasta iarna in zonele locuite, de minus 18 grade Celsius, au fost inregistrate in dimineata primei zile a anului 2016 la Miercurea Ciuc si Toplita, in judetul Harghita, precum si la Petrosani, in zona depresionara a judetului Hunedoara. Cea mai scazuta temperatura din tara, de minus 18 de grade Celsius, a fost masurata, vineri, la statia meteo Miercurea Ciuc, in jurul orei 07:30, potrivit Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )