Libnet.ro
UNICEF

14:15

Criza din UCRAINA: Consiliul de Securitate ONU s-a reunit la New York/ NATO trimite avioane-radar AWACS in misiuni deasupra Poloniei si Romaniei

Hotnews Hotnews,
 Criza din UCRAINA: Consiliul de Securitate ONU s-a reunit la New York/ NATO trimite avioane-radar AWACS in misiuni deasupra Poloniei si Romaniei

Consiliul de Securitate al ONU s-a reunit luni la New York intr-o noua sedinta inchisa referitoare la criza din Ucraina. Aceasta intalnire informala a fost solicitata de Ucraina, al carei reprezentant la ONU, Yuri, Sergeyev, participa la discutii, informeaza AFP. NATO a anuntat luni ca va trimite avioane de cercetare si alarmare indepartata Airborne Warning and Control System - AWACS) pentru a efectua misiuni de recunoastere deasupra Poloniei si Romaniei, in contextul crizei din Ucraina, transmite AFP. continuă pe Hotnews

LIVE TEXT Criza din Ucraina: Observatorii OSCE au fost blocati din nou sa intre in Crimeea / Gazprom ameninta Ucraina ca va inceta furnizarea gazelor

Criza din Ucraina continua, dupa ce puterile occidentale au adoptat o serie de sanctiuni prin care sa puna presiune pe Moscova. La Bruxelles, liderii UE au decis sanctiuni politice si suspendarea negocierilor cu Rusia privind acordul de vize, iar Casa Alba a anuntat ca adopta sanctiuni si restrictii de viza impotriva unor persoane si entitati responsabile de punerea in pericol a suveranitatii si integritatii teritoriale a Ucraine. Totul in timp ce in Crimeea observatorii OSCE au fost blocati de persoane inarmate, iar parlamentul regional a decis un referendum pentru alipirea la Rusia. In acelasi timp, fortele americane au anuntat ca trimit avioane de vanatoare in Polonia si Lituania, iar in portul Constanta va ajunge distrugatorul USS Truxtun. ---Ora 20. 45 Fortele aeriene din Turcia au trimis in aer sase avioane de vanatoare F-16 dupa ce un avion de recunoastere rus a zburat de-a lungul coastelor sale de la Marea Neagra, a informat armata turca vineri. Ora 17:45 Apar noi informatii cum ca Flota Rusa ar mai fi scufundat o nava proprie la intrarea in lacum Donuzlav in incercarea de a bloca navele ucrainene sa intre in Marea Neagra. Vezi imagini. Ora 16:30 Gigantul rus Gazprom a amenintat, din nou, ca va inceta exporturile de gaze catre Ucraina din cauza datoriilor foarte mariOra 15:55 Observatorii OSCE au fost impiedicati pentru a doua oara sa intre in Crimeea.

Criza din Ucraina: Observatorii OSCE au fost blocati din nou sa intre in Crimeea / Gazprom ameninta Ucraina ca va inceta furnizarea gazelor / Venezuela denunta o lovitura de stat in Ucraina

Criza din Ucraina continua, dupa ce puterile occidentale au adoptat o serie de sanctiuni prin care sa puna presiune pe Moscova. La Bruxelles, liderii UE au decis sanctiuni politice si suspendarea negocierilor cu Rusia privind acordul de vize, iar Casa Alba a anuntat ca adopta sanctiuni si restrictii de viza impotriva unor persoane si entitati responsabile de punerea in pericol a suveranitatii si integritatii teritoriale a Ucraine. Totul in timp ce in Crimeea observatorii OSCE au fost blocati de persoane inarmate, iar parlamentul regional a decis un referendum pentru alipirea la Rusia. In acelasi timp, fortele americane au anuntat ca trimit avioane de vanatoare in Polonia si Lituania, iar in portul Constanta va ajunge distrugatorul USS Truxtun. Intre timp, presedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, a criticat vineri, intr-un comunicat, lovitura de stat sustinuta de Statele Unite si aliatii lor din NATO in Ucraina impotriva presedintelui inlaturat de la putere Viktor Ianukovici.

Putin a discutat cu Merkel si Cameron despre criza din Ucraina.

Presedintele rus Vladimir Putin a discutat despre criza din Ucraina si despre un referendum in Crimeea in cadrul unei discutii prin telefon cu premierul britanic David Cameron si cancelarul german Angela Merkel, informeaza Mediafax. Oficialii au avut un schimb de opinii privind eforturile posibile ale comunitatii internationale pentru a reglementa situatia din Ucraina, a precizat Kremlinul intr-un comunicat. Citeste si: Un avion militar rus a urmarit distrugatorul american, in Marea Neagra.

Rasmussen: Criza din Ucraina evidentiaza relevanta NATO

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a apreciat sambata ca actuala criza din Ucraina evidentiaza relevanta NATO si a lansat un apel tarilor aliate sa investeasca mai mult in apararea si in.

Putin a discutat despre criza din Ucraina cu Merkel si Cameron

Presedintele rus Vladimir Putin a discutat despre criza din Ucraina si despre un referendum in Crimeea in cadrul unei discutii prin telefon cu premierul britanic David Cameron si cancelarul german Angela.

Putin: Criza din Ucraina nu trebuie sa afecteze relatiile dintre Rusia si SUA

Criza din Ucraina nu ar trebui sa afecteze relatiile dintre Rusia si Statele Unite, considera presedintele rus Vladimir Putin, care a avut o discutie telefonica pe aceasta tema cu omologul sau de la Casa.

Consiliul de Securitate ONU s-a reunit la New York pentru a discuta problema Ucrainei

Consiliul de Securitate al ONU s-a reunit luni la New York intr-o noua sedinta inchisa referitoare la criza din Ucraina. Aceasta intalnire informala a fost solicitata de Ucraina, al carei reprezentant la ONU, Yuri, Sergeyev, participa la discutii, informeaza AFP.

Criza din Ucraina: NATO trimite avioane-radar AWACS in misiuni deasupra Poloniei si Romaniei

NATO a anuntat luni ca va trimite avioane de cercetare si alarmare indepartata Airborne Warning and Control System - AWACS) pentru a efectua misiuni de recunoastere deasupra Poloniei si Romaniei, in contextul crizei din Ucraina, transmite AFP.

Barack Obama si Xi Jinping au discutat telefonic despre criza din Ucraina

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a discutat telefonic cu omologul sau chinez Xi Jinping, duminica seara, despre situatia din Ucraina, a anuntat luni Casa Alba, intr-un comunicat citat de AFP.

Leanca: Criza din Ucraina creeaza amenintari politice si economice la adresa R. Moldova.

Situatia din Ucraina este periculoasa, complicata si creeaza amenintari directe si indirecte la adresa Republicii Moldova, nu doar politice, dar si economice, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, premierul Iurie Leanca, relateaza Mediafax. Premierul Iurie Leanca a facut apel catre toate fortele politice si catre societatea civila din Republica Moldova sa dea dovada de maxima responsabilitate. Abordarile speculative ar trebui sa fie date la o parte si sa ne unim in jurul ideii .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )