Libnet.ro
UNICEF

13:00

CRIZA SIRIA. SUA nu vor repeta experienta Irakului. Vezi cine a declarat asta!.

România Liberă România Liberă,
CRIZA SIRIA. SUA nu vor repeta experienta Irakului. Vezi cine a declarat asta!.

Secretarul american de Stat, John Kerry, a promis, vineri, ca Statele Unite nu vor repeta experienta razboiului din Irak daca vor trebui sa actioneze militar impotriva Siriei, transmite Mediafax. Nu vom repeta acest moment, a declarat Kerry in fata presei, la Washington. Citeste si LIVE TEXT. Criza din SIRIA se acutizeaza. In lipsa aliatilor, Obama ar putea interveni singur. continuă pe România Liberă

CRIZA SIRIA. SUA sustin ca atacul chimic din Siria a provocat moartea a 1.429 de persoane.

Atacul chimic din Siria a provocat moartea a 1. 429 de persoane, dintre care 426 de copii, potrivit informatiilor obtinute de serviciile de informatii americane, a anuntat vineri secretarul de Stat american John Kerry, transmite Mediafax. Citeste si LIVE TEXT. Criza din SIRIA se acutizeaza. In lipsa aliatilor, Obama ar putea interveni singur.

CRIZA SIRIA. SUA, pregatite. Cum i-ar putea ataca sirienii pe americani.

Statele Unite se pregatesc pentru un posibil val de atacuri cibernetice impotriva companiilor din partea hackerilor care au legaturi cu Siria si Iranul, ca reactie la un atac militar impotriva guvernului sirian al presedintelui Bashar al-Assad, potrivit unei surse citata de Bloomberg, transmite Mediafax. Agentia pentru Securitate Nationala s-a conectat la computerele hackerilor din Orientul Mijlociu pentru a le evalua capacitatea de a perturba retelele de electricitate, sistemele .

CRIZA SIRIA: SUA si Marea Britanie, sigure ca Assad este responsabil de ATACUL CHIMIC.

Premierul britanic David Cameron si presedintele american Barack Obama, care au discutat marti la telefon despre Siria, nu au vreo indoiala cu privire la responsabilitatea regimului al-Assad intr-un atac chimic, a anuntat miercuri Downing Street, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si CRIZA SIRIA. Spionii americani au ascultat discutii ale armatei despre ATACUL CHIMIC Cei doi lideri au convenit ca toate informatiile disponibile confirma ca un atac chimic a avut loc . Ei au .

CRIZA SIRIA. SUA sunt convinse ca Damascul a folosit gaz neurotoxic.

Statele Unite sunt convinse ca Damascul a folosit gaz neurotoxic la 21 august, a declarat vineri secretarul de Stat american John Kerry, transmite Mediafax. Potrivit unui raport al serviciilor de informatii americane, difuzat de Casa Alba si care se sprijina pe surse multiple, Guvernul lui Bashar al-Assad a recurs la gaz neurotoxic in acest atac, fiind foarte improbabil ca acesta sa fi fost comis de rebeli. Citeste si LIVE TEXT. Criza din SIRIA se acutizeaza. In lipsa aliatilor, Obama ar .

CRIZA SIRIA. Rusia indeamna SUA si comunitatea internationala la prudenta.

Ministerul rus al Afacerilor Externe le-a cerut, marti, Statelor Unite si comunitatii internationale sa dea dovada de prudenta in Siria, relateaza AFP, conform Mediafax. Tentativele de a evita Consiliul de Securitate al ONU, n. red. ), de a crea inca o data pretexte artificiale si nefondate pentru o interventie in regiune vor crea noi suferinte in Siria si vor avea consecinte catastrofale pentru celelalte tari din Orientul Mijlociu si Africa de Nord, a afirmat ministerul intr-un comunicat, .

CRIZA SIRIA. Expertii ONU si-au incheiat munca pe teren in Siria.

Expertii ONU si-au incheiat activitatea in Siria si vor face rapid un raport privind eventuala folosire a armelor chimice in conflictul sirian, a declarat vineri purtatorul de cuvant al Natiunilor Unite, transmite Mediafax. Echipa a terminat de strans esantioane si elemente, a declarat Martin Nesirky. Ei isi pregatesc acum plecarea si vor parasi Damascul, apoi Siria maine, sambata, a adaugat el. Citeste si LIVE TEXT. Criza din SIRIA se acutizeaza. In lipsa aliatilor, Obama ar putea .

CRIZA SIRIA. Statele Unite mobilizeaza un al cincilea distrugator in apropierea coastelor ...

Statele Unite mobilizeaza un distrugator suplimentar in apropierea coastelor siriene, ridicand temporar la cinci numarul navelor echipate cu rachete de croaziera in Mediterana de Est, a afirmat, joi, un oficial american din cadrul Apararii, conform Mediafax. USS Stout este in Mediterana si se indreapta spre est, a declarat acest oficial. Aceasta nava militara ar urma sa ia locul USS Mahan, insa ambele nave vor ramane mobilizate in largul coastelor siriene, impreuna cu alte trei .

CRIZA SIRIA. NATO nu va participa la o operatiune militara in Siria.

Presupusa folosire a armelor chimice de catre regimul sirian cere un raspuns din partea comunitatii internationale, dar o interventie directa a NATO este exclusa, a declarat vineri secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Anders Fogh Rasmussen, pentru presa daneza, transmite Mediafax. Eu nu vad care ar fi rolul NATO intr-o reactie internationala impotriva regimului sirian, a declarat Rasmussen pentru presa daneza, informeaza editia electronica a cotidianului Politiken. El .

CRIZA SIRIA. Un singur membru al echipei care a filmat presupusul atac chimic din Siria a ...

CRIZA SIRIA: Un singur membru al echipei care a filmat imaginile cu presupusul atac chimic din 21 august din Siria, aparute pe YouTube, a supravietuit, se arata intr-un interviu citat de Foreign Policy, in editia electronica, transmite Mediafax. Activista Razan Zaitouneh, care conduce Violations Documentation Center din Siria, a declarat ca echipa sa a mers in suburbia Damascului, Zamalka, imediat dupa atacul chimic care ar fi avut loc la 21 august. Personalul comisiei locale din Zamalka, ce .

CRIZA SIRIA. Cand cred expertii rusi c-o sa fie atacata Siria.

Expertii rusi contactati de RIA Novosti cred ca Siria nu va fi atacata inaintea summitului G20 de la Sankt-Petersburg si considera ca retorica tarilor occidentale seamana pentru moment mai degraba cu o demonstratie de forta, relateaza agentia rusa in pagina electronica, transmite Mediafax. Vladimir Sotnikov, expert al Centrului de securitate internationala la Institutul de economie mondiala si relatii internationale din Moscova IMEMO) si al Institutului de studii orientale al .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )