Libnet.ro
UNICEF

21:45

Croatia se vede favorita la Euro 2016

România Liberă România Liberă,
Croatia se vede favorita la Euro 2016

Nikola Kalinic, atacantul nationalei de fotbal a Croatiei, crede ca echipa lui a devenit una din favoritele EURO 2016 dupa victoria de marti impotriva Spaniei, ce a asigurat castigarea Grupei D. continuă pe România Liberă

Gigi Becali, anunt dureros dupa eliminarea Romaniei de la EURO 2016

Patronul Stelei s-a declarat dezamagit de prestatia jucatorilor sai la Euro 2016. La cum au jucat. praf au fost. Nu iau niciun ban in plus pe ei. Prestatia de la EURO nu le-a crescut cota. Eu stiu .

Euro 2016: Cati bani castiga Romania pentru participarea la Campionatul European

Romania a fost eliminata de la Euro 2016 dupa esecul cu Albania, Tricolorii reusind sa castige un singur punct in faza grupelor. Federatia Romana de Fotbal FRF) va primi de la.

Cele mai bune glume despre esecul Romaniei la Euro 2016

Euro 2016. Internetul a explodat imediat dupa eliminarea Echipei Nationale de Fotbal a Romaniei de la Euro 2016, glumele pe seama jucatorilor si conducerii incepand sa impanzeasca mediul online.

VIDEO Sarbatoare pe strazile din Tirana, dupa victoria Albaniei impotriva Romaniei la Euro 2016

Mii de albanezi si-au exprimat bucuria pe strazile capitalei Tirana, dupa ce echipa nationala antrenata de Gianni de Biasi a invins, duminica, Romania, cu scorul de 1-0, in ultimul meci al Grupei A a Euro-2016, acesta fiind primul succes la un turneu final major.

Romania iese ultrarusinos de la EURO 2016

Nationala Romaniei a fost invinsa de Albania, cu 1-0 1-0), in meciul jucat duminica seara la Lyon si devine prima echipa eliminata de la EURO 2016. O partida pe care am fost obligati sa o castigam pentru a conta in lupta pentru calificarea in optimile de finala. Sadiku a marcat unicul gol al meciului in finalul primei reprize, minutul 44, iar Romania a fost neputincioasa in a gasi drumul spre poarta adversa. O bara transversala a lui Andone a fost cea mai mare ocazie a Romaniei in partea secunda. Albania nu mai invinsese Romania din 1948 la Cupa Balcanica. Romania a terminat EURO 2016 pe ultimul loc din grupa.

Portugalia-Austria 0-0. Cristiano Ronaldo a ratat primul penalty de la Euro 2016

Reprezentativa Portugaliei a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputata sambata, pe arena Parc des Princes din Paris, in compania selectionatei Austriei, in etapa a doua a grupei F de la Euro-2016, meci la care Cristiano Ronaldo a ratat un penalty.

Islanda s-a calificat istoric in optimile EURO 2016. Reactia comentatorului face senzatie pe internet

Islanda s-a calificat istoric in optimile de finala ale EURO 2016 dupa o victorie in ultima secunda cu Austria, scor 2-1, intr-un meci din Grupa F. La prima participare la turneul final, islandezii obtin calificarea.

VIDEO Euro 2016: Islanda-Austria 2-1/ Calificare istorica in optimi pentru islandezi

Islanda s-a impus in fata Austriei, scor 2-1, pe Stade de France si s-a calificat de pe locul 2, cu 5 puncte, in optimile Euro 2016. Bodvarsson a deschis scorul pentru islandezi 18'), Schopf a restabilit egalitatea in minutul 60, iar Traustasson a marcat golul victoriei in prelungirile meciului 90+4'). Austriecii au ratat un penalty prin Dragovici 37') si au fost eliminati de la Euro, dupa ce au terminat pe ultimul loc in Grupa F, cu un singur punct. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Islanda vs Austria.

VIDEO Euro 2016: Ungaria - Portugalia 3-3/ Spectacol la Lyon - Partida cu cele mai multe goluri din competitie

Ungaria si Portugalia au remizat in ultima partida din Grupa F, scor 3-3, oferind cel mai frumos meci de pana acum la Euro 2016. Gera a deschis scorul pentru unguri 19'), Nani a egalat in minutul 42, iar in repriza secunda, Dzsudzsak 47', 55') si Ronaldo 50', 62') si-au trecut in cont cate o dubla. Ungaria se califica in optimile de finala ale Campionatului European din Franta de pe primul loc in Grupa F, cu 5 puncte. Portughezii au reusit si ei calificarea, insa doar de pe locul al treilea, cu 3 puncte acumulate. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Ungaria vs Portugalia.

Dramatism maxim la EURO 2016: Portugalia cade pe locul 3 dupa un 3-3 cu Ungaria si dupa un gol in ultimele secunde marcat de Islanda

Grupa F a adus cel mai dramatic final posibil de la EURO 2016, miercuri seara. Portugalia s-a chinuit pentru un 3-3 cu Ungaria, iar la final se afla pe locul 2 in grupa, numai ca Islanda a inscris in ultimele secunde cu Austria, pentru ca nordicii sa ocupe pozitia secunda, iar lusitanii sa cada pe 3! Ronaldo era verde la fata la finalul meciului, la propriu, la fel ca tricoul Portugaliei. Totusi, echipa sa a reusitsa se califice gratie golurilor multe inscrise miercuri seara, chiar daca este la egalitate de puncte cu Albania, Turcia si Irlanda de Nord! .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )