Libnet.ro
UNICEF

01:05

CSM a primit raportul ministrului Justitiei privind motivele propunerii de revocare din functie a procurorului sef al DNA

Hotnews Hotnews,
 CSM a primit raportul ministrului Justitiei privind motivele propunerii de revocare din functie a procurorului sef al DNA

Consiliul Suprem al Magistraturii CSM) a primit vineri dupa-amiaza raportul ministrului Justitiei privind motivele revocarii din functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) a Laurei Codruta Kovesi, spun reprezentantii Consiliului, citati de News. ro, precizand ca dupa analiza documentului va fi stabilita data sedintei Sectiei de procurori pentru emiterea avizului consultativ. continuă pe Hotnews

A fost publicat raportul ministrului justitiei

ACTUALIZARE 15:13 A fost publicat raportul ministrului justitiei, Tudorel Toader Site-ul ministerului a redevenit activ la aceasta ora si contine doar acest raport. -------- Site-ul Ministerului Justitiei, blocat ieri seara, dupa anuntul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, privind declansarea procedurii de revocare din functie a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, este indisponibil si astazi dimineata, la apoximativ 20 ore de la anuntul ministrului.

Consiliul Superior al Magistraturii nu a primit cererea de revocare a sefei DNA pentru care trebuie sa dea aviz

Consiliul Superior al Magistraturii nu a primit inca raportul ministrului Justitiei privind motivele revocarii din functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) a Laurei Codruta Kovesi. Asa sustin reprezentantii Consiliului, precizand ca dupa analiza documentului va fi stabilita data sedintei Sectiei de procurori pentru emiterea avizului consultativ. Toader nu a dat raportul nici jurnalistilor acreditati pe langa minister.

Conditiile in care poate fi revocata Laura Codruta Kovesi, dupa raportul ministrului Justitiei, Tudorel Toader

Ministrul Justitiei va prezenta, joi, un raport privind activitatea manageriala la DNA, in urma caruia ramane de vazut daca va anunta si o decizie referitoare la procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. In situatia in care tot mai multe voci din.

CSM nu a primit inca raportul lui Tudorel Toader

Consiliul Suprem al Magistraturii CSM) nu a primit inca raportul ministrului Justitiei privind motivele revocarii din functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) a Laurei Codruta Kovesi, spun reprezentantii Consiliului, precizand ca dupa analiza documentului va fi stabilita data sedintei Sectiei de procurori pentru emiterea avizului consultativ.

Augustin Lazar, despre raportul ministrului Justitiei: Nu Executivul constata, ci institutiile competente

Augustin Lazar, Procurorul General al Romaniei, este de parere ca Tudorel Toader nu are competenta de a propune revocarea lui Kovesi, ci doar Inspectia Judiciara, care, in opinia sa, ii si preda o lectie despre cum se face o revocare.

Reactia Comisiei Europene dupa discursul ministrului Justitiei privind activitatea DNA

Comisia Europeana a anuntat prin intermediul unui comunicat, ca urmareste situatia de la DNA. Comisia urmareste cu atentie si cu ingrijorare ultimele evolutii. Independenta sistemului judiciar.

PSD sustine decizia ministrului Justitiei: raportul lui Toader este profesionist, bazat pe lege, cu argumente solide

Partidul Social Democrat sustine decizia ministrului Tudorel Toader de a propune revocarea din functie a sefei DNA. Raportul ministrului Justitiei contine argumente solide si clare, spune purtatorul de cuvant al PSD, Adrian Dobre.

MISTERUL RAPORTULUI privind revocarea lui Kovesi continua. CSM nu a primit inca documentul

Raportul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, privind propunerea de revocare a sefei DNA pare sa fie un mister. Consiliul Suprem al Magistraturii CSM) nu a primit inca raportul ministrului Justitiei privind m.

LIVE VIDEO Protest in Piata Victoriei din Capitala, dupa anuntul ministrului Toader privind revocarea sefei DNA. Oameni in strada si in marile orase

Cateva sute de persoane s-au adunat joi seara, in Piata Victoriei din Capitala, pentru a manifesta impotriva deciziei ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a declansa procedura revocarii din functie a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. Mitinguri de protest au loc si in Cluj, Iasi, Sibiu si Constanta.

FOTO VIDEO Protest in Piata Victoriei din Capitala, dupa anuntul ministrului Toader privind revocarea sefei DNA. Oameni in strada si in marile orase

Peste doua mii de oameni s-au adunat joi seara, in Piata Victoriei din Capitala, pentru a manifesta impotriva deciziei ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a declansa procedura revocarii din functie a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. Mitinguri de protest au loc si in Cluj, Iasi, Sibiu, Brasov, Constanta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )