Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cti oameni au participat la Revelionul din Piata Constitutiei

Hotnews Hotnews,
 Cti oameni au participat la Revelionul din Piata Constitutiei

Peste 70. 000 de oameni au intampinat anul 2019 la Revelionul Centenar organizat de Primaria Capitalei in Piata Constitutiei, sustine Municipalitatea. continuă pe Hotnews

Anunt oficial. Cati romani au intampinat Anul Nou la concertul Revelion Centenar din Piata Constitutiei

Revelion Centenar, cea mai mare petrecere in aer liber din Bucuresti, organizata de Primaria Capitalei prin ARCUB, a reunit luni seara peste 70. 000 de participanti in Piata Constitutiei, a informat marti.

Ce se pregateste pentru Revelionul Centenarului din Piata Constitutiei (VIDEO)

Pregatirile pentru spectacolul incendiar din fata Palatului Parlamentului sunt aproape de final, organizatorii punand la punct ultimele detalii pentru noaptea de Revelion, pe parcursul careia bucurestenii vor avea.

Primaria Bucuresti organizeaza Revelion Centenar in Piata Constitutiei. Care este programul complet

Primaria Capitalei organizeaza luni seara, in Piata Constitutiei, Revelionul Centenar, un show de peste sase ore, care marcheaza cei 100 de ani de la Marea Unire.

Revelion centenar in Piata Constitutiei din Bucuresti. Ce artisti vor canta

Primaria Capitalei organizeaza luni-seara, in Piata Constitutiei, Revelionul centenar, un show de peste sase ore, care marcheaza cei 100 de ani de la Marea Unire.

Revelion de EXCEPTIE in Piata Constitutiei: Zeci de mii de oameni au petrecut in Capitala. Pe scena au facut show cei mai in voga artisti ai momentului (VIDEO)

Revelion de pomina in Piata Constitutiei din Bucuresti! Zeci de mii de oameni au petrecut la trecerea dintre ani, in fata Palatului Parlamentului. Pe scena au facut show Irina Rimes, Delia, Antonia, Smiley, cei.

Revelion in aer liber in Bucuresti: ATB mixeaza in Piata Constitutiei, Alifantis si Parazitii canta in parcul Titan

Doua petreceri in aer liber sunt organizate in Bucuresti pentru a marca trecerea in anul 2019 in Piata Constitutiei si in parcul Titan. Pe cele doua scene vor urca, intre altii, Delia, Smiley, Antonia, Irina Rimes, The Motans, ATB, Alifantis ZAN, byron, Parazitii si Carlas Dreams.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )