Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cum arata acum Marisa Paloma, la 3 ani dupa ce a castigat Bravo, ai Stil la Kanal D. Schimbare radicala FOTO

Playtech Playtech,
Cum arata acum Marisa Paloma, la 3 ani dupa ce a castigat Bravo, ai Stil la Kanal D. Schimbare radicala FOTO

Marisa Paloma a castigat emisiunea Bravo, ai stil in anul 2017. Marisa a primit titlul de Cea mai stilata femeie din Romania din partea unui juriu format la acea vreme din Iulia Albu, Maurice Munteanu, Raluca Badulescu si regretatul designer Razvan Ciobanu. Acum, Marisa s-a mai maturizat si s-a facut mai frumoasa. Cum arata Marisa . continuă pe Playtech

Catalin Scarlatescu s-a ingrasat din nou. Cum arata acum celebrul jurat de la Chefi la Cutite

Catalin Scarlatescu, degustand prea mult, a inceput din nou sa se ingrase. Catalin Scarlatescu s-a ingrasat din nou. Cum arata acum celebrul jurat de la Chefi la Cutite Juratul de la Chefi la Cutite a lansat acum cateva luni un proiect. Este vorba de o bucatarie virtuala, de unde se pot comanda meniuri pentru evenimente .

Cum arata acum Radu Vladut de la Asia Express. Cu cine a fost fotografiat in oras

Radu Vladut, altfel decat a fost vazut pe micile ecrane, ultima data in realityshow-ul Asia Express, difuzat la Antena 1. Acesta a fost surprins la o scurta plimbare de dezmortire, alaturi de o amica, pe langa parcul Herastrau. Nu si-a uitat nici trotineta electrica, insa din respect pe ntru tanara de langa el, nu o .

Cum arata acum Petru Mircea Jr., copilul Madalinei Manole

Madalina Manole s-a sinucis in urma cu zece ani, pe 14 iulie 2010, chiar de ziua sa de nastere, lasand in urma familie, prieteni si fani indurerati. Aceasta a decis sa isi puna capat zilelor cand fiul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )