Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cum arata cea mai rapida bicicleta din lume - VIDEO

Antena3 Antena3,
Cum arata cea mai rapida bicicleta din lume - VIDEO

Limita celei mai mari viteze atinse vreodata de un mijloc de transport operat de oameni a fost depasita de bicicleta-glont Eta, produsa de AeroVelo. in cadrul World Human-Powered Speed Challenge de anul. continuă pe Antena3

TOP cele mai vizitate orase din lume in 2016: iata de ce merita sa le vezi si tu

Cele mai vizitate orase din lume de catre turisti straini au fost dezvaluite intr-o analiza a Mastercard, Global Destination Cities Index . In top 10 se afla doar trei orase din Europa, dintre care unul se afla aproape de Romania. Iata de ce aceste.

Cea mai frumoasa zi din viata a devenit cel mai urat cosmar. Ce a patit o mireasa in ziua nuntii

Cea mai frumoasa zi din viata ei s-a transformat intr-o adevarata drama. O mireasa de 32 de ani din Bolivia a ramas paralizata chiar in ziua nuntii, dupa ce a fost saltata in aer de.

Aceasta bicicleta-glont pe baza de energie umana e cea mai rapida din lume

Limita celei mai mari viteze atinse vreodata de un mijloc de transport operat de oameni a fost depasita de bicicleta-glontEta, produsa de AeroVelo. in cadrul World Human-Powered Speed Challenge de anul acesta, organizata in Battle Mountain, Nevada, bicicleta in forma de glont sau de ou, in functie de preferinte) a atins viteza de 89,59 de [].

Crima pe cea mai aglomerata strada din Marea Britanie: Cuplu injunghiat, gasit in fata magazinului in care lucrau (VIDEO)

Politistii au fost sunati in aceasta dimineata pentru a investiga o crima ce s-a petrecut la un magazin, pe una dintre cele mai aglomerate strazi ale Marii Britanii. Doua persoane, o tanara si un.

Cea mai puternica femeie din consultanta imobiliara: povestea Ilincai Paun, care conduce azi operatiunile Colliers

Conduce operatiunile uneia dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara din Romania, este mama a trei copii, preda cursuri de vanzari si antreprenoriat, iubeste cititul, calatoriile si stie sa pretuiasca fiecare secunda cu activitati care ii.

Cea mai puternica femeie din consultanta imobiliara: povestea Ilincai Paun, managerul care conduce azi operatiunile Colliers

Conduce operatiunile uneia dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara din Romania, este mama a trei copii, preda cursuri de vanzari si antreprenoriat, iubeste cititul, calatoriile si stie sa pretuiasca fiecare secunda cu activitati care ii.

Cea mai inalta biserica de lemn din lume este in Romania, in Maramures

Sute de turisti viziteaza, anual, Manastirea Sapanta - Peri. Turistii vin curiosi sa vada minunea, biserica din lemn despre care se spune ca ar fi cea mai inalta din lume. Numarul acestora nu este insa nici macar apropiat de cel al vizitatorilor care vin la Sapanta sa vada Cimitirul Vesel.

O jumatate de milion de euro, bugetul Institutului care vrea sa aduca cea mai mare universitate din tara in Top 500

Universitatea Babes-Bolyai a lansat, astazi, in premiera in tara Institutul de Studii Avansate in Stiinta si Tehnologie cu scopul de a intra in topul celor mai bune 500 de universitati din lume. Avand un buget de 460. 000 de euro pentru anul universitar 2016-2017, Institutul va acorda burse de cercetare pentru studentii si cadrele didactice ale universitatii, dar si pentru cercetatori din strainatate.

Cel mai cunoscut spion din lume, judecat pentru evaziune fiscala

Werner Mauss, supranumit James Bond al Germaniei, ajuns la 76 de ani, este acuzat de evaziune fiscala si de faptul ca a ascuns sume importante de bani in conturi off-shore. Fostul spion.

in trei ore, am fost martorii celei mai spectaculoase executii din politica romaneasca. Radu Tudor, depre demisia lui Blaga

Odata cu demisia lui Vasile Blaga din fruntea PNL, am asistat la cea mai spectaculoasa executie din politica, este de parere analistul politic Radu Tudor. Demisia lui Vasile Blaga inseamna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )