Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cum arata numarul de telefon care a fost vandut pentru 2 MILIOANE de dolari. Cumparatorul il va avea pentru doi ani de zile

Antena3 Antena3,
Cum arata numarul de telefon care a fost vandut pentru 2 MILIOANE de dolari. Cumparatorul il va avea pentru doi ani de zile

Daca va intrebati pe ce mai cheltuie banii cei mai bogati oameni ai lumii, ei bine va puteti face o idee dupa ce veti citi aceasta stire. La o licitatie din Abu Dhabi, un cumparator a platit fabuloasa. continuă pe Antena3

Circuitul de Formula 1 Nurburgring a fost vandut pentru 100 mil. euro. Afla cumparatorul

Circuitul Nurburgring din Germania a fost cumparat de producatorul de piese auto Capricorn Group intr-o tranzactie care coteaza proprietatea la peste 100 milioane euro, compania angajandu-se la investitii de 25 milioane euro pentru dezvoltarea.

Circuitul F1 Nurburgring, vandut pentru 100 milioane euro. Revitalizarea unei legende.

Circuitul F1 Nurburgring, Germania, care a gazduit in istoria sa peste 30 de curse de Formula 1, a fost vandut unui producator de piese auto, Capricorn Group, intr-o tranzactie estimata la peste 100 milioane euro, conform Bloomberg, citat de Auto News. Capricorn Group si-a luat anagajmentul unor investitii de 25 milioane euro in pista care de-a lungul timpului a avut numeroase atributii: karting, formula 1, testare de masini. Firma care administreaza circuitul Nurburgring GmbH era .

UPDATE. Mafia carnii stricate. Seful DSV Cluj a fost retinut pentru favorizarea infractorului.

UPDATE: Seful DSV Cluj, Mircea Lucaciu, a fost retinut, joi, pentru 24 de ore, pentru favorizarea infractorului, dupa ce ar fi anuntat un comerciant sa arunce carnea, conform B1 TV. --- 10 persoane au fost retinute pentru 24 de ore, joi dimineata, de procurorii DIICOT, pentru evaziune fiscala, conform B1 TV. 37 de persoane au fost aduse la audieri la sediul DIICOT din Capitala. --- Peste 100 de perchezitii au avut loc miercuri in Bucuresti si mai multe judete din tara la o retea .

Mircea Diaconu a castigat procesul cu ANI. A fost achitat pentru conflict de interese

Fostul ministru al Culturii Mircea Diaconu a fost achitat, joi, de Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul in care este acuzat de conflict de interese, instanta dispunand ca acesta sa plateasca o amenda.

Eric Cantona a fost arestat pentru agresiune, in Londra

Fostul fotbalist Eric Cantona a fost arestat si amendat de politia metropolitana, pentru ca a agresat un barbat in Londra, relateaza Daily Telegraph.

Consilierul local PDL Aiud Molnar Geza va fi exclus din partid: A fost arestat pentru proxenetism

Medicul Molnar Geza, consilier local al PDL Aiud, arestat preventiv pentru proxenetism si trafic de minori, va fi exclus din partid, a declarat, miercuri, presedintele PDL Aiud, Tiberiu Budusan, citat de.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )