Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum arata primul hotel pe apa din Paris, unde o noapte de cazare costa mai putin decat in Mamaia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum arata primul hotel pe apa din Paris, unde o noapte de cazare costa mai putin decat in Mamaia

Parisul are din iunie primul hotel plutitor din Franta, deschis in centrul orasului, unde turistii se pot deconecta de agitatia urbana. Asa ca, daca ajungeti in capitala indragostitilor, puteti completa vacanta cu o experienta pe fluviul. continuă pe Wall-Street Ro

Sabotaj la Gara din Paris. Traficul feroviar, intrerupt

Traficul feroviar este intrerupt la Gara de Nord din Paris, dupa explozia unui transformator electric. Anuntul a fost facut de oficialii Cailor Ferate, care au precizat ca este vorba de un act de sabotaj.

Turcia: Un soldat a deschis focul langa Tribunalului din Ankara, unde sunt audiati generalii pucisti (VIDEO)

Un soldat turc a deschis focuri de arma in apropierea Tribunalului din Ankara, unde mai multi generali pucisti sunt interogati. Politistii au reusit sa-l aresteze pe tragator, informeaza.

Americanii de la Forever 21 intra pe piata din Romania. Unde deschid primul magazin

Brandul de fashion Forever 21 si-a anuntat planul de a intra pe piata din Romania, prin deschiderea primului sau magazin in Bucuresti, in aceasta toamna. Magazinul va fi amplasat in ParkLake, noul centru comercial care va fi inaugurat in septembrie, va.

Primul Smart City din Romania, la Oradea: cum se va realiza proiectul

Asociatia Cluj IT dezvolta strategia integrata de informatizare a municipiului Oradea. Este prima abordare structurata din Romania inspre dezvoltarea unui Smart City oras inteligent). Proiectul ii va asigura municipiului Oradea un avantaj competitiv.

PRIMELE IMAGINI infricosatoare de la atacul din Germania, unde un adolescent afgan a ranit mai multe persoane intr-un tren (VIDEO)

Au aparut primele imagini infricosatoare de la atacul din Germania in care un adolescent afgan de 17 ani a comis un atac folosind un cutit si un topor intr-un tren, informeaza.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )