Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cum arata un tur virtual prin muzeele din tara. Peste 60 de destinatii disponibile online in vremea coronavirusului

Adevărul Adevărul,
Cum arata un tur virtual prin muzeele din tara. Peste 60 de destinatii disponibile online in vremea coronavirusului

Muzeele din Romania pun la dispozitie tururi virtuale cu ajutorul realitatii augmentate si al imaginilor panoramice, a anuntat, marti, Ministerul Culturii, intr-o postare pe Facebook. continuă pe Adevărul

Covid-19. Muzeele din Romania pun la dispozitie tururi virtuale

Muzeele din Romania se alaturademersului mondial de stopare a raspandirii coronavirusului printr-un gest inedit. De marti, toti cei care doresc, pot vizita virtual mai multe muzee din Bucuresti si din.

Cate cazuri de coronavirus au legatura cu fostul ofiter MAI care a mintit ca nu a fost plecat din tara Doar marti au fost confirmate 22 la Spitalul Gerota

Numarul cazurilor confirmate de coronavirus care au legatura cu fostul ofiter MAI care a mintit ca nu a fost plecat din tara a ajuns la 52. Dintre cele 33 de cazuri raportate marti, 22 sunt contacte de la Spitalul Gerota, unde chiar managerul a fost depistat pozitiv COVID-19.

Simona Halep se implica, prin firmele din Brasov, in lupta contra coronavirusului

Drachenhaus Group din Brasov si Poiana Brasov, lant hotelier apropiat Simonei Halep, isi pune la dispozitie serviciile de voluntariat pe perioada crizei care afecteaza Romania in aceste.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )