Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cum si cand vor primi statele UE banii de redresare

B1 B1,
Cum si cand vor primi statele UE banii de redresare

Tarile membre ale Uniunii Europene vor imprumuta impreuna si apoi vor cheltui 750 de miliarde de euro in urmatorii trei ani, pentru ca economiile sa iasa din cea mai profunda recesiune pe care a intalnit-o. continuă pe B1

Alerta meteo ANM. Cand vor veni ninsorile in Romania. Este oribil ce se va intampla in tara

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis noi avertismente pentru sezonul rece. Cand vor veni ninsorile in Romania si ce zone vor fi afectate prima data de fenomenele meteo? Iata prognoza meteo pentru perioada urmatoare! Alerta meteo: Cand vor veni ninsorile? Un val rece loveste Romania, iar ninsorile isi vor face aparitia mai .

Medic de la Floreasca, veste teribila pentru pacientii infectati cu COVID-19. Cand vor ramane sectiile ATI fara paturi libere

Vestile rele par sa nu se termine niciodata. Cu putin timp in urma, Radu Tincu, medic primar ATI de la Spitalul Floreasca a dezvaluit adevarul despre inceputul prapadului. Acesta avertizeaza autoritatile si cetatenii ca, in scurt timp, paturile din toate sectiile ATI din tara vor fi pline. Jumatatea lunii octombrie, perioada nefasta pentru pacientii grav .

CORONAVIRUS |Norvegienii vor primi gratuit vaccinul impotriva Covid-19

Norvegia va furniza gratuit un vaccin impotriva COVID-19 locuitorilor sai, atunci cand unul va fi disponibil, a declarat marti guvernul, iar acest lucru va deveni parte a programului national de vaccinare al.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )