Libnet.ro
UNICEF

11:46

Cum comenteaza Casa Alba bombardamentele rusesti in Siria

România Liberă România Liberă,
Cum comenteaza Casa Alba bombardamentele rusesti in Siria

Casa Alba a avertizat ca actiunile militare ale Rusiei in Siria risca sa prelungeasca conflictul sectar in aceasta tara devastata de razboi. continuă pe România Liberă

Ambasada SUA, despre discutiile Iohannis - Biden de la Casa Alba

Ambasada Statelor Unite de la Bucuresti a postat, marti, pe contul de Facebook un mesaj privitor la discutiile care s-au purtat la Casa Alba intre presedintele Klaus Iohannis si vicepresedintele SUA, Joe Biden.

Donald Trump promite impozit zero pentru un segment larg de contribuabili daca ajunge la Casa Alba

Donald Trump, favoritul republican pentru cursa spre prezidentialele din SUA de anul viitor, a spus duminica intr-un interviu ca un segment larg al contribuabililor americani vor avea impozit zero daca el castiga Casa Alba, transmite Reuters.

Apogeul vizitei lui Iohannis in SUA. Seful statului va fi primit astazi la Casa Alba

Presedintele Klaus Iohannis va fi primit luni la Casa Alba de vicepresedintele SUA, Joe Biden. Aceasta va fi cea mai importanta intalnire directa pe care o va avea seful statului in vizita din SUA, care mai cuprinde o intalnire de grup cu Barack Obama, discursuri la Adunarea Generala a ONU si alte participari la summituri organizate de liderii mondiali.

Varful vizitei in Statele Unite: presedintele Iohannis se intalneste luni la Casa Alba cu vicepresedintele Biden / Mizele intalnirii si cateva elemente de context

Presedintele Klaus Iohannis marcheaza, luni, apogeul vizitei sale in Statele Unite, urmand sa fie primit in jurul pranzului la Casa Alba de vicepresedintele Statelor Unite, Joe Biden. Cu cateva zile inaintea sosirii presedintelui Iohannis la Washington, mai multe organizatii romanesti din Statele Unite i-au cerut sa condamne presiunile exercitate de vicepremierul Gabriel Oprea asupra televiziunii publice pentru a elimina din jurnalele de stiri subiectele referitoare la acuzatiile de plagiat. Aceleasi organizatii i-au adresat vicepresedintelui Biden o scrisoare deschisa prin care ii solicita sa il sprijine pe seful statului in consolidarea statului de drept in Romania. Vezi aici si aici cele doua scrisori deschise postate pe site-ul coalitiaromanilor. org.

Casa Alba: Statele Unite nu cunosc cu exactitate obiectivele atacate de Rusia in Siria

Serviciile secrete americane nu pot stabili cu certitudine care au fost obiectivele atacate miercuri de aviatia rusa in Siria, anunta Presedintia Statelor Unite, citata de site-ul Politico. eu.

La televiziunile rusesti, Siria a luat locul Ucrainei / Propaganda ruseasca, dintr-un razboi mediatic in altul

In studiourile televiziunilor din Moscova, expertii in problematica Siriei i-au inlocuit pe cei specializati in Ucraina: odata cu primele lovituri aeriene rusesti, masinaria mediatica s-a pus in miscare in incercarea de a-i convinge pe rusi, care se opun, in majoritate, acestei interventii militare, scrie AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )