Libnet.ro
UNICEF

23:16

Cum a fost la Dreamhack Masters, cel mai important eveniment de gaming din weekend: cosplay, gameri si gadgeturi

Adevărul Adevărul,
Cum a fost la Dreamhack Masters, cel mai important eveniment de gaming din weekend: cosplay, gameri si gadgeturi

Dreamhack Masters Bucharest a inceput de vineri si continua pana duminica, 2 noiembrie. Gamingul este la putere si odata cu el gameri din toata tara. continuă pe Adevărul

Cel mai important turneu de sport electronic din Romania, in weekend la Bucuresti. Peste 25.000 de oameni sunt asteptati la DreamHack Masters la Sala Polivalenta

DreamHack Masters Bucharest 2014, cel mai important turneu de sport electronic din tara noastra, va avea loc timp de trei zile, intre 31 octombrie si 2 noiembrie, in Bucuresti la sala Polivalenta. La turneu vor lua parte cei mai buni jucatori profesionisti din tara si din strainatate si vor lupta pentru premii in valoare totala de 120. 000 de dolari, iar organizatorii se asteapta la peste 25. 000 de participanti care vor putea urmari, printre altele, semifinalele si finalele competitiei DotA2 Champions League.

Daniel Constantin: Este cel mai important vot din 1989 pana in prezent

Vicepremierul Daniel Constantin a afirmat ca romanii au pentru prima oara ocazia sa faca o alegere buna pentru tara si considera ca alegerile prezidentiale din acest an sunt cele mai importante de dupa.

Crin Antonescu: Dreptul la vot este cel mai important castig al nostru in ultimii 25 de ani

Crin Antonescu, fostul presedinte PNL, a votat la o sectie din Bucuresti, spunand ca si-a exercitat acest drept in semn de respect pentru cei care isi pun speranta in alegerile de anul acesta.

Brokerul de asigurari al Postei vrea sa devina cel mai important jucator din piata

Posta Romana si-a lansat, ieri, serviciile de intermediere a asigurarilor prin entitatea Posta Romana Broker de Asigurare, dorind sa ajunga pe primul loc, pe aceasta piata, chiar de anul viitor.

Lectia despre fericire a unui supravietuitor al Holocaustului, care a inteles care este cel mai important lucru in viata

Psihiatrul evreu Viktor Frankl 1905-1997), supravietuitor al Holocaustului, autorul bestseller-ului Omul in cautarea sensului vietii, a inteles ca, pentru a putea fi fericiti, oamenii trebuie sa-si gasesca scopul in viata.

Doua cutremure s-au produs in judetul Caras-Severin: Cel mai mare a avut magnitudinea 4,8

Doua cutremure s-au produs, in noaptea de vineri spre sambata, in judetul Caras-Severin, cel mai mare dintre acestea avand magnitudinea de 4,8, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului.

Doua cutremure au zguduit noaptea trecuta judetul Caras-Severin. Cel mai mare, de 4,8 grade pe scara Richter

Doua cutremure s-au produs, noaptea trecuta, in judetul Caras-Severin, cel mai mare dintre acestea, ca magnitudine, avand 4,8 grade pe scara Richter, anunta Institutului National pentru Fizica Pamantului, potrivit Mediafax.

Studiu: Publicitatea de pe TV ramane cel mai eficient tip de promovare

Un studiu realizat in ultimele patru luni de compania de cercetare de piata Deloitte arata faptul ca publicitatea de pe TV ramane cel mai eficient tip de promovare, urmata de reclama de pe online si radio.

League of Legends este cel mai popular MMORPG, dar World of Warcraft nu e departe

Pentru multi dintre noi, ideea de MMORPG este sinonima cu World of Warcraft, dar popularitatea sa a fost depasita de mult de League of Legends. Un nou studiu ne ofera o imagine de ansamblu asupra situatiei din piata de MMORPG-uri. Acestea din urma sunt jocuri multiplayer care se joaca exclusiv online si au caractere similare cu RPG-urile clasice. Cei de la Superdata au concluzionat printr-o analiza realizata pentru cei de la Polygon ca cel mai popular Mass Multiplayer Online Role [].

Cel mai bun televizor 4K cum alegi TV-ul perfect pentru imaginea perfecta

Televizoarele Ultra High Defintion, sau 4K, au devenit foarte populare anul acesta. Majoritatea producatorilor se lauda cu astfel de dispozitive, iar noi vom incerca sa va ajutam sa alegeti cel mai bun televizor 4K. Televizoarele 4K au o rezolutie standard de 38402160, de patru ori mai mare decat cea a televizoarelor Full HD. Aceasta rezolutie ridicata asigura o claritate foarte mare a imaginii si utilizatorii se pot bucura de continut spectaculos. Totusi, cum alegi cel mai bun televizor 4K? Probabil [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )