Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cum a fost ucis liderul diviziei de hacking a ISIS

Playtech Playtech,
Cum a fost ucis liderul diviziei de hacking a ISIS

In vara lui 2015, grupul de hackeri al ISIS era condus de un tanar de 21 de ani, supranumit Trick. Numele sau real era Junaid Hussein si a fost cel care a creat divizia de hacking a Statului Islamic, cu care a nimerit niste tinte importante din toata lumea, pe parcursul a mai mult de []. continuă pe Playtech

Un preot crestin a fost ucis infata bisericii Martiriul Sfantului Gheorghe din Sinai

Un preot copt ortodox oriental) a fost ucis in fata bisericii Martiriul Sfantului Gheorghe din Sinai, Egipt. Potrivit martorilor, Raphael Musa se intorcea de la rugaciunea.

Un ciclist a fost ucis de un urs grizzly intr-un parc national din SUA

Un ciclist a fost ucis de un urs grizzly intr-un parc national din Montana, Glacier National Park. Prietenul cu care era a scapat.

Ultimele zile ale lui Tudor Vladimirescu la Conacul Golestilor. Cum a fost tradat si ucis liderul Revolutiei de la 1821

Singura constructie laica medievala fortificata din tara, Conacul Golestilor, aflat la 10 kilometri de Pitesti, este locul unde Tudor Vladimirescu, conducatorul Revolutiei de la 1821, si-a trait ultimele zile de libertate, inainte de a fi prins si ucis de eteristi.

Crima in Capitala! Un barbat a fost ucis sub privirile fiului sau de trei ani

Crima cumplita in Capitala! Un barbat, in varsta de 39 de ani, din Ferentari a fost omorat sub privirile fiului sau, in varsta de 3 ani, potrivit RomaniaTV. Cearta a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )