Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cum pregatesti cea mai buna zacusca, vedeta conservelor de toamna. Secretul gustarii delicioase, dupa o reteta a bunicii

Adevărul Adevărul,
Cum pregatesti cea mai buna zacusca, vedeta conservelor de toamna. Secretul gustarii delicioase, dupa o reteta a bunicii

Pregatirile pentru iarna au intrat in linie dreapta. Gospodinele dau zor sa umple camarile, iar sezonul conservelor de legume e in toi. O reteta de zacusca pregatita in mod clasic, la foc de lemne si in oala de tuci, ca la mama acasa, e cea mai buna alegere pentru un preparat delicios. continuă pe Adevărul

O romanca, cea mai buna actrita la un festival international de film

Victoria Cocias a fost desemnata cea mai buna actrita de juriul Festivalului de Film Love is Folly de la Varna, care a avut loc intre 21 si 28 august.

Natura e cea mai buna farmacie. Leacurile traditionale fac minuni

Influentele pe care le are o cultura asupra unui loc se vad multa vreme dupa ce oamenii au plecat de acolo! Si poate cel mai elocvent exemplu este cel al sasilor. Sasii au lasat in urma lor leacurile.

Cea mai simpla si cea mai buna reteta de ciorba de burta

Ciorba a ajuns pe masa romanilor dintr-un capriciu istoric, fiind fiarta, mai intai, in ceaunele si cazanele trupelor de spahii ale Imperiului Otoman, scrie ziarulring. ro. Era atat de strans legata de imaginea.

Ce meserie ti se potriveste cel mai bine in functie de personalitatea pe care o ai? Cum sa faci alegerea cea mai buna

Ca sa ne placa meseria pe care o alegem, este esential ca ea sa corespunda cu trasaturile noastre de personalitate. Nu vom merge niciodata cu placere la munca daca facem un lucru care nu are deloc legatura cu firea noastra, avertizeaza psihologii,.

Elena Udrea, dupa ce a votat Codul Fiscal: Forma in care fusese aprobat prima data era mai buna

Deputatul Elena Udrea a votat in favoarea noului Cod Fiscal, insai crede ca forma initiala a Guvernului era mai buna decat cea convenita de catre Putere si Opozitie si care este in acord cu cerintele exprimate de catre presedintele Klaus Iohannis in cererea de reexaminare transmisa Parlamentului.

Elena Udrea s-a intors in Parlament: Am votat Codul Fiscal, dar prima varianta era mai buna (VIDEO)

Elena Udrea s-a intors joi in Parlament, prima oara dupa dupa arestarea preventiva, pentru a vota Codul Fiscal. Deputatul a declarat ca prima varianta a proiectului era mai buna, dar l-a votat si asa, scrie st.

Transalpina. La pas pe cea mai inalta sosea din Romania. Partea I

Pe harti si gps se cheama DN 67C. E cunoscuta inca din Antichitate. in perioada interbelica a fost reparata la initiativa regelui Carol al II-lea, care a si parcurs-o integral, la volan, motiv pentru care s-a numit o vreme Drumul Regelui. Transalpina poate ca nu intrece in frumusete Transfagarasanul, dar este cea mai inalta sosea asfaltata din Romania. S-o parcurgem, asa cum merita, punct cu punct.

FOTO Cum arata cea mai moderna piata din Botosani. Module din aluminiu, geamuri termoizolante si vestiare pentru pietari

In aceasta vara a fost deschisa cea mai moderna piata din municipiul Botosani. Este vorba de Piata Viilor reabilitata si adusa la standarde europene. in momentul de fata, piata este termoizolata, are vestiare pentru comercianti si toalete.

B1 TV, pentru a treia oara consecutiv cea mai citata sursa media in presa scrisa

B1 TV este din nou cea mai citata sursa media in presa scrisa. Potrivit Mediatrust, B1 TV conduce topul general cu 163 de mentiuni in articolele care au aparut in perioada 1 mai 31 iulie 2015 in ziare,.

Simona Halep la US Open: joaca azi in turul al doilea, revine pe cea mai mare arena de tenis din lume

Simona Halep o va intalni pe Kateryna Bondarenko, din Ucraina, a doua partida a zilei de pe arena Arthur Ashe, cea mai mare din lume.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2494 seconds )