Libnet.ro
UNICEF

16:30

Un cunoscut actor a fost atacat de un ghepard. in momentul in care a sarit... - VIDEO

Antena3 Antena3,
Un cunoscut actor a fost atacat de un ghepard. in momentul in care a sarit... - VIDEO

Actorul Adam Sandler a fost atacat, in urma cu cativa ani, de un ghepard, in timp ce se afla intr-o vizita in Africa. Comediantul a vrut sa vada cu ochii lui cum este o zi in jungla, asa ca a. continuă pe Antena3

Aeroportul din Tripoli a fost atacat de rachete in aceeasi zi in care au ajuns delegatiile ONU si ale Frantei

Principalul aeroport din Libia a fost atacat de rachete iar un avion a fost avariat in timp ce se pregatea de decolare, conform unui purtator de cuvant al Fortelor Speciale de Prevenire a Atacurilor Rada), chiar in ziua in care delegatiile ONU si ale Frantei au ajuns in capitala Tripoli pentru a discuta despre un plan de pace, scrie Reuters.

Doliu in lumea cinematografiei! Un cunoscut actor a murit

Actorul Harry Anderson a murit la varsta de 65 de ani. Trupul neinsufletit al acestuia a fost descoperit luni noaptea in locuinta lui din Carolina de Nord. Harry e cunoscut pentru rolul pe care.

Jaful, mobilul crimei din Irlanda. Romanul gasit aproape mort ar fi fost atacat de un cunoscut, pentru cateva sute de euro

Un roman de 49 de ani a fost gasit vineri dimineata, agonizand, intr-un parc din Dublin, cu multiple rani pe corp. Ulterior, acesta a decedat la spital. Se pare ca politia are deja un cerc de suspect, printre care s-ar numara inclusiv colegii romani si basarabeni de munca ai victimei. Una dintre ipoteze este jaful urmat de crima. Victima avea asupra sa 400 de euro.

A fost votata infiintarea Comisiei care va schimba legea SRI si alte legi din domeniul securitatii nationale

A fost votata infiintarea Comisiei speciale pentru modificare legilor securitatii nationale si a altor legi ale SRI. Plenul reunit al Parlamentului a aprobat , miercuri, cu 208 voturi pentru si 92.

Povestea ultimului profet al umanitatii. Cine a fost Edgar Cayce, omul care a prezis inceperea celui de al Doilea Razboi Mondial, ascensiunea lui Hitler sau caderea comunismului

In plin secol XX, intr-o epoca a stiintei, in care superstitiile si ocultismul nu isi mai gaseau locul, un om soca o lume intreaga prin prezicerile sale. Numele sau era Edgar Cayce. Cayce s-a nascut in martie 1877,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2912 seconds )