Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cupa Davis: Tecau si Mergea, invinsi de perechea Martin/Zelenay. Romania este condusa de Slovacia cu 2-1

Hotnews Hotnews,
 Cupa Davis: Tecau si Mergea, invinsi de perechea Martin/Zelenay. Romania este condusa de Slovacia cu 2-1

Perechea Florin Mergea/Horia Tecau a fost invinsa, sambata, cu scorul de 7-5, 6-3, 6-3, de cuplul Andrej Martin/Igor Zelenay, in al treilea meci al intalnirii de Cupa Davis de la Mamaia, astfel ca Slovacia conduce la general cu 2-1, transmite Mediafax. Meciul a durat doua ore si cinci minute. continuă pe Hotnews

Live Score Cupa Davis: Tecau/Mergea - Martin/Zelenay, de la ora 15.00. Meci crucial pentru Romania

Horia Tecau si Florin Mergea i-au startul, sambata, de la ora 15. 00, in meciul de Cupa Davis, dintre Romania si Slovacia. Dupa prima zi scorul este egal, iar meciul de dublu poate ajuta echipa lui Pavel sa treaca din nou in avantaj.

Cupa Davis: Tecau si Mergea au pierdut meciul cu slovacii. Duel de COSMAR, la Constanta!

Horia Tecau si Florin Mergea au pierdut duelul, la dublu, cu echipa Slovaciei, formata din Martin si Zelenay. Romanii au fost invinsi cu scorul de 7-5, 6-3, 6-3, dupa doua ore si cinci minute. Romania este condusa cu 2-1 inaintea ultimelor doua partide de simplu.

Cupa Davis: Horia Tecau si Florin Mergea au pierdut punctul pe care ne bazam cel mai mult, 2-1 pentru Slovacia. Halep si Hagi au plecat suparati

Echipa de dublu a Romaniei, formata din Florin Mergea si Horia Tecau, a pierdut neasteptat meciul cu Andrej Martin si Igor Zelenay din Cupa Davis. Slovacia ne conduce cu 2-1 si mai are nevoie de un singur punct.

Cupa Davis: Horia Tecau si Florin Mergea invinsi surprinzator la dublu

Horia Tecau si Florin Mergea, gemenii tenisului romanesc, au jucat sambata dupa-amiaza pentru a readuce Romania in avantaj contra Slovaciei in meciul de Cupa Davis care ne poate trimite in barajul pentru Grupa Mondiala. Acestia nu au reusit sa se ridice insa la nivelul asteptarilor si au pierdut neasteptat in trei seturi in fata a doi jucatori care au evoluat in premiera impreuna la dublu.

Cupa Davis Romania - Slovacia: 1-2. Duel compromis, dupa infangerea SURPRIZA a cuplului Tecau/Mergea

Slovacia a trecut in avantaj, dupa ce perechea Horia Tecau/Florin Mergea a pierdut in mod surprinzator meciul de dublu din Cupa Davis. Romania este condusa, cu scorul de 2-1, la general, inaintea ultimelor doua meciuri, de simplu, de duminica.

FOTO Cupa Davis: Romania - Slovacia 1-1, dupa prima zi. Tecau si Mergea trebuie sa ne aduca sambata in avantaj

Adrian Ungur a fost invins fara drept de apel de Martin Klizan, locul 38 ATP, cel mai bun tenismen al Slovaciei, in cel de-al doilea meci de la Cupa Davis.

LIVE Cupa Davis, Romania-Slovacia: Horia Tecau si Florin Mergea lupta impreuna la dublu (15:00)

Horia Tecau si Florin Mergea, gemenii tenisului romanesc, joaca sambata dupa-amiaza pentru a readuce Romania in avantaj contra Slovaciei in meciul de Cupa Davis care ne poate trimite in barajul pentru Grupa Mondiala.

LIVE Cupa Davis, Romania-Slovacia: Horia Tecau si Florin Mergea lupta imreuna la dublu (15:00)

Horia Tecau si Florin Mergea, gemenii tenisului romanesc, joaca sambata dupa-amiaza pentru a readuce Romania in avantaj contra Slovaciei in meciul de Cupa Davis care ne poate trimite in barajul pentru Grupa Mondiala.

Cupa Davis Romania-Slovacia: Romania poate trece, astazi, in avantaj. Cand joaca Tecau si Mergea

Cupa Davis Romania-Slovacia. Chiar daca gazduieste confruntarea cu Slovacia, Romania a pornit cu sansa a doua, avand in vedere locurile ocupate de jucatorii celor doua echipe in ierarhia ATP. Dupa prima zi, insa, scorul e egal, iar acum romanii au o mare sansa.

Cupa Davis Romania - Slovacia: Pavel si Tecau vor sa rescrie istoria pe zgura de la Mamaia

Meciul dintre Romania si Slovacia, care conteaza pentru play-off-ul Grupei Mondiale din Cupa Davis, se anunta o lupta stransa. Pentru Tecau si Mergea este un nou test, dupa turneul de la Wimbledon, iar pentru Andrei Pavel este o partida cu implicatii sentimentale.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )