Libnet.ro
UNICEF

23:30

Curs valutar 31 august. Cat costa un euro

România Liberă România Liberă,
Curs valutar 31 august. Cat costa un euro

Banca Nationala a Romaniei BNR) a cotat, luni, moneda euro la 4. 4321 lei, in crestere cu 0,19 bani fata de ziua precedenta. Dolarul american a fost cotat cu 3. 9511 lei, in crestere cu 2,40 bani fata de sedinta precedenta. continuă pe România Liberă

incepe programul Litoralul pentru toti. Cat costa un sejur all inclusive

De astazi, s-a dat startul la programul Litoralul pentru toti. Astfel, romanii care doresc sa gaseasca oferte accesibile de cazare la mare pot face acest lucru in perioada 31 august-1 octombrie.

Curs valutar BNR. Leul scade in fata principalelor valute de schimb

Curs valutar BNR licitat azi anunta un leu in scadere fata de moneda europeana, dolarul american si francul elvetian.

Horoscopul amoros al saptamanii 31 august 6 septembrie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 31 august 6 septembrie 2015. Berbec In aceasta saptamana porti discutii importante cu o persoana de sex opus foarte apropiata de.

Horoscop zilnic - 31 august. Saptamana incepe intempestiv pentru toti nativii zodiacului

Saptamana incepe intempestiv pentru toti nativii zodiacului, avand in vedere ca pe 31 august au loc o serie de evenimente care ii scot din starea in care se afla pe majoritatea. BERBEC - horoscop zilnic luni, 31.

Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 31 august 6 septembrie

Iata ce va rezerva astrele conform horoscopului ASTROCAFE. RO in saptamana 31 august 6 septembrie 2015: Berbec Este posibil sa intampini anumite obstacole, in prima parte a saptamanii, cel putin. Probabil ca,.

Horoscop zilnic, 31 august 2015: Pestii isi recapata increderea in dragoste

Horoscop zilnic, 31 august 2015. Nativii din Gemeni refuza invitatiile si prefera sa se ocupe de rezolvarea unor probleme casnice amanate prea mult. Pe de alta parte, Pestii ajung sa creada ca dragostea poate depasi orice obstacole.

Atentionare meteo: Luni, 31 august, si marti, 1 septembrie, cod galben de canicula in toate regiunile tarii

Meteorologii anunta cod galben de canicula pentru inceptul lunii septembrie. Astfel, luni, 31 august si marti, 1 septembrie, valul de caldura va persista in toate regiunile, temperaturile maxime vor atinge.

Sedinta ordinara la Consiliul Judetean pe 31 august. Ce proiecte se afla pe ordinea de zi

Alesii judeteni se intalnesc luni, 31 august, in sedinta ordinara, cu 16 proiecte de hotarari pe ordinea de zi. Printre temele abordate se regasesc si rectificarea bugetului propriu al judetului Calarasi pe anul 2015, dar repartizarea sumelor de bani destinate repararii mai multor dumuri judetene si comunale.

HOROSCOP 31 august: Fecioarele petrec momente romantice. Afla previziunile astrale pentru zodia ta

Horoscop zilnic 31 august. Fecioarele, balantele si varsatorii petrec momente romantice, iar berbecii si leii trebuie sa aiba incredere doar in ei insisi.

Traficantii racoleaza imigranti pe paginile de socializare. Cat costa o cale sigura spre Europa

Traficantii de persoane au creat pagini pe Facebook in care le promit sirienilor sau irakienilor disperati o cale sigura spre Europa, in schmbul unor sume de ordinul miilor de euro, relateaza Mediafax. La prima.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )