Libnet.ro
UNICEF

11:45

Curs valutar BNR azi, 6 mai. Ce se intampla cu euro si dolarul

Playtech Playtech,
Curs valutar BNR azi, 6 mai. Ce se intampla cu euro si dolarul

Banca Nationala a Romaniei BNR) emite un nou curs valutar, luni, 6 mai 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor fi valabile pentru toate tranzactiile bancare din ziua urmatoare. in luna aprilie, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7583 lei minim de 4,7507 si maxim de 4,7625). Aceeasi medie a fost inregistrata [] . continuă pe Playtech

Curs valutar BNR: Cotatia valutelor internationale in week-end

Banca Nationala a Romaniei BNR) emite un nou curs valutar, vineri, 3 mai, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor fi valabile pentru toate tranzactiile bancare desfasurate in week-end. in luna aprilie, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7583 lei minim de 4,7507 si maxim de 4,7625). Aceeasi medie a fost inregistrata si [] .

Curs valutar BNR astazi, 6 mai: leul incepe saptamana in crestere fata de euro, dar mai ales fata de dolar

Leul s-a apreciat in prima sedinta a saptamanii in fata moendei unice europene, dar mai ales fata de dolarul american. In cazul evolutiei fata de dolar, insa, leul este mai degraba in perioada de recuperare a pierderii, decat de apreciere, avand in.

CURS VALUTAR 3 mai. Euro a coborat spre nivelul de 4,75 lei

Cursul valutar rezultat din cotatiile anuntate, vineri, de bancile autorizate sa opereze pe piata valutara: CURS VALUTAR. MONEDA SIMBOL RON 1 Euro EUR 4,7561 1 Dolar S. A USD 4,2640 1 Dolar aus.

Ce se mai intampla cu tranzactia prin care Vodafone ar prelua UPC in Romania: Comisia Europeana a extins termenul pana la care va lua o decizie

Comisia Europeana a decis in data de 15 aprilie a acestui an sa extinda termenul limita pana la care va finaliza investigatia aprofundata asupra tranzactiei de peste 18,4 miliarde de euro prin care Vodafone ar urma sa preia operatiunile Liberty Global din Romania, Germania, Republica Ceha si Ungaria. Vezi in articol care este noul termen limita stabilit de Bruxelles pentru luarea unei decizii asupra acestei tranzactii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1928 seconds )