Libnet.ro
UNICEF

12:00

Curtea de Apel inceteaza procesul impotriva lui Neculai Ontanu, fapta de luare de mita s-a prescris

Hotnews Hotnews,
 Curtea de Apel inceteaza procesul impotriva lui Neculai Ontanu, fapta de luare de mita s-a prescris

Curtea de Apel Bucuresti CAB) a decis, joi, incetarea procesului penal impotriva fostului primar al Sectorului 2 Neculai Ontanu ca urmare a prescriptiei faptei de luare de mita, anunta Agerpres. continuă pe Hotnews

Neculai Ontanu scapa de procesul de luare de mita. Fapta s-a prescris

Curtea de Apel Bucuresti CAB) a decis, joi, incetarea procesului penal impotriva fostului primar al Sectorului 2 Neculai Ontanu ca urmare a prescriptiei faptei de luare de mita. Decizia nu este.

Fostul primar Neculai Ontanu ar putea scapa de proces, in dosarul in care este acuzat ca a luat spaga un teren de 4,2 milioane de euro . Fapta s-a prescris

Curtea de Apel Bucuresti CAB) a decis, joi, incetarea procesului penal impotriva fostului primar al Sectorului 2 Neculai Ontanu, ca urmare a prescriptiei faptei de luare de mita. Decizia instantei nu este definitiva.

Curtea de Apel Bucuresti a decis incetarea procesului pentru Neculai Ontanu

Curtea de Apel Bucuresti a decis, ca efect al intervenirii prescriptiei, incetarea procesului pentru fostul primar al Sectorului 2 Neculai Ontanu, acuzat ca a luat mita un teren de 1. 500 de metri patrati, in valoare de 4,2 milioane de euro, pentru a facilita retrocedarea mai multor terenuri. Decizia instantei nu este definitiva, potrivit unor surse din presa.

Curtea de Apel Bucuresti, asteptata sa se pronunte in dosarul in care fostul primar Neculai Ontanu este acuzat ca a primit mita un teren de 4,2 milioane de euro

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti ar urma sa pronunte, astazi, in jurul orei 13. 00, o decizie in cazul fostului primar al Sectorului 2 Neculai Ontanu, acuzat ca a luat mita un teren de 1. 500 de metri patrati, in valoare de 4,2 milioane de euro, pentru a facilita retrocedarea mai multor terenuri. La ultimul termen al procesului, avocatii lui Ontanu au sustinut ca fapta de luare de mita s-a prescris.

Judecatorul din dosarul lui Neculai Ontanu a vrut sa scape de puscarie un raket vinovat de un triplu asasinat

Damian Dolache, judecatorul de la Curtea de Apel Bucuresti care a dispus, joi, 27 iulie, incetarea procesulu penal in cazul fostului primar Neculai Ontanu, a fost protagonistul unui episod rarisim pentru justitia romaneasca. A optat pentru achitarea unui raket basarabean acuzat de triplu asasinat. in cele din urma, criminalul a fost condamnat la inchisoare pe viata insa a fugit din tara inainte de a fi incarcerat.

Un fost primar scapa de inchisoare: S-au PRESCRIS acuzatiile de luare de mita pentru Neculai Ontanu (VIDEO)

Vesti bune pentru Neculai Ontanu! Fostul primar al Sectorului 2 din Capitala scapa de inchisoare. Curtea de Apel Bucuresti a decis, joi, prescrierea faptelor in dosarul de fraude cu.

Instanta a incetat procesul penal in cazul fostului primar Ontanu. Judecator: S-a format un denunt la noua ani de la comiterea faptelor. A fost unul sincer

Curtea de Apel Bucuresti a decis, joi, ca efect al intervenirii prescriptiei, incetarea procesului pentru fostul primar al Sectorului 2 Neculai Ontanu, acuzat ca a luat mita un teren de 1. 500 de metri patrati, in valoare de 1,4 milioane de euro, pentru a facilita retrocedarea mai multor terenuri. Decizia instantei nu este definitiva.

Acuzatia de spaga de 4,2 milioane de euro pentru Ontanu s-a prescris

Curtea de Apel Bucuresti a decis, joi, ca efect al intervenirii prescriptiei, incetarea procesului pentru fostul primar al Sectorului 2 Neculai Ontanu, acuzat ca a luat mita un teren de 1. 500 de metri patrati, in valoare de 4,2 milioane de euro, pentru a facilita retrocedarea mai multor terenuri. Decizia instantei nu este definitiva.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )