Libnet.ro
UNICEF

01:05

Curtea Constitutionala analizeaza vineri o sesizare depusa de Gheorghe Funar, care a cerut verificarea legalitatii candidaturii lui Ponta, dupa declaratiile lui Basescu

Hotnews Hotnews,
 Curtea Constitutionala analizeaza vineri o sesizare depusa de Gheorghe Funar, care a cerut verificarea legalitatii candidaturii lui Ponta, dupa declaratiile lui Basescu

Candidatul independent la Presedintie Gheorghe Funar a sesizat Curtea Constitutionala, cerand institutiei sa decida daca premierul Victor Ponta a incalcat Constitutia si sa verifice legalitatea candidaturii acestuia dupa ce presedintele Traian Basescu l-a acuzat ca a fost ofiter acoperit SIE. Gheorghe Funar a declarat pentru Mediafax ca in urma sesizarii CCR, pe care a depus-o joi, candidatura lui Victor Ponta la prezidentiale risca sa fie blocata. continuă pe Hotnews

Gheorghe Funar a sesizat CCR, cerand verificarea legalitatii candidaturii lui Victor Ponta

Candidatul independent la Presedintie, Gheorghe Funar, a sesizat Curtea Constitutionala, cerand institutiei sa decida daca premierul Victor Ponta a incalcat Constitutia si sa verifice legalitatea candidaturii acestuia dupa ce presedintele Traian Basescu l-a acuzat ca a fost ofiter acoperit SIE.

Gheorghe Funar, in Biroul presedintelui. Ce promite romanilor candidatul independent

Candidatul independent la Presedintia Romaniei, Gheorghe Funar, a fost, luni seara, in Biroul presedintelui, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Funar a adus pentru Biroul presedintelui o icoana,.

Curtea Constitutionala: Trecerea de actiuni ale Portului Constanta la Consiliul Local este neconstitutionala

Curtea Constitutionala CCR) a decis, joi, ca este neconstitutionala trecerea la Consiliul Local Constanta a unui pachet de peste 1,3 milioane de actiunile detinute de stat la Administratia Porturilor Maritime Constanta, ceea ce reprezinta 20% din capitalul social.

Mazare ramane fara Portul Constanta. Curtea Constitutionala a decis ca transferul de actiuni este ilegal

Curtea Constitutionala a Romaniei a decis in sedinta de joi, 16 octombrie, ca transferul de actiuni ale Portului Constanta catre administratia Mazare este ilegala.

Numirea lui Marius Vorniceanu in functia de vicepresedinte al ASF, contestata la Curtea Constitutionala de PDL si PNL

Deputatii PDL si PNL au sesizat Curtea Constitutionala privind neconstitutionalitatea Hotararii Parlamentului prin care Marius Vorniceanu a fost numit vicepresedinte, membru executiv al Consiliului Autoritatii de Supraveghere Financiara, in sectorul asigurarilor-reasigurarilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )