Libnet.ro
UNICEF

16:30

Curtea Suprema a amanat pentru 27 iunie sentintele in dosarul deputatului PSD Mircea Draghici. Procurorii au cerut o pedeapsa de 7 ani de inchisoare

Adevărul Adevărul,
Curtea Suprema a amanat pentru 27 iunie sentintele in dosarul deputatului PSD Mircea Draghici. Procurorii au cerut o pedeapsa de 7 ani de inchisoare

Curtea Suprema a amanat, miercuri, pentru data de 27 iunie, pronuntarea sentintelor in dosarul in care fostul presedinte al CJ Arges Constantin Nicolescu si deputatulul PSD Mircea Draghici sunt acuzati de abuz in serviciu. DNA a cerut pedepse de cate sapte ani de inchisoare cu executare pentru cei doi. in dosar mai sunt inculpati 38 de primari a unor comune din judetul Arges, cu totii membrii ai PSD. continuă pe Adevărul

Procurorii CSM au amnat pronuntarea n cazul Laurei Codruta Kovesi pentru 27 iunie

Sectia pentru procurori a decis, miercuri, sa amane pentru 27 iunie pronuntarea privind actiunea disciplinara exercitata de Inspectia Judiciara impotriva Laurei Codruta Kovesi, transmite Mediafax. Sefa DNA este cercetata pentru ca a refuzat sa se prezinte la Comisia speciala de ancheta a Parlamentului.

nalta Curte amna sentinta n dosarul fostului presedinte al Consiliului Judetean Arges Constantin Nicolescu

Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat pentru 27 iunie pronuntarea sentintei in dosarul in care sunt judecati pentru fapte de coruptie deputatul Mircea Draghici, fostul presedinte al Consiliului Judetean Arges Constantin Nicolescu, 38 de primari si viceprimari de comune, un fost director executiv al Agentiei de Implementare a Proiectelor Arges si doua angajate ale unei firme de consultanta, anunta Agerpres.

Sectia pentru procurori a CSM a amanat pentru 27 iunie decizia in cazul sefei DNA, vizata de o actiune disciplinara a Inspectiei Judiciare

Consiliului Superior al Magistraturii a amanat miercuri cu o saptamana pronuntarea unei decizii in cazul sesizarii facute de Inspectia Judiciara impotriva procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi cu privire la refuzul acesteia de a se prezenta la comisia parlamentara de ancheta asupra alegerilor din 2009.

Pronuntarea in cazul Kovesi, in 27 iunie

Sectia pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a amanat, ieri, pentru 27 iunie, luarea unei decizii in legatura cu sesizarea pe care Inspectia Judiciara a facut-o pe numele procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Curtea Suprema ar putea pronunta sentinta definitiva in dosarul CET Govora, in care este inculpat Dan Sova

Curtea Suprema este asteptata miercuri sa pronunte sentinta definitiva in dosarul CET Govora, dosar in care fostul ministru Dan Sovaa fost condamnat, in prima instanta, la 3 ani de inchisoare pentru comiterea infractiunii de trafic de influenta. Procurorii au cerut o pedeapsa de 9 ani de inchisoare pentru Sova.

Curtea Suprema: Procesul in dosarul Baza Cutezatorii, in care fostul secretar de stat Mihnea Costoiu este acuzat de abuz in serviciu, poate sa inceapa

Curtea Suprema a decis, luni, ca judecata in dosarul Baza Cutezatorii, in care fostul secretar de stat Mihnea Costoiu este acuzat de abuz in serviciu, poate sa inceapa, fiind constatata legalitatea rechizitoriului, a probelor si a actelor de urmarire penala. Decizia nu este definitiva.

SRI a facut public protocolul de cooperare cu Parchetul General si Curtea Suprema

Serviciul Roman de Informatii a anuntat finalizarea procedurii de declasificare a protocolului de cooperare incheiat cu Parchetul General si Curtea Suprema. Potrivit SRI, protocolul a fost incheiat ca urmare a unei solicitari din parteaOficiului Registrului National al Informatiilor Secrete de Stat ORNISS) formulate in luna martie a anului 2006.

Curtea Suprema cere DNA precizari privind implicarea SRI in dosarul Alinei Bica

Judecatorii de la inalta Curte de Casatiei si Justitie au decis marti sa ceara de la DNA precizari privind implicarea SRI in dosarul in care in prima instanta fosta sefa DIICOT Alina Bica a fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3039 seconds )