Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cutremur puternic de magnitudinea 6,3 in Mare Egee: Cel putin zece persoane au fost ranite in insula greceasca Lesbos (VIDEO)

B1 B1,
Cutremur puternic de magnitudinea 6,3 in Mare Egee: Cel putin zece persoane au fost ranite in insula greceasca Lesbos (VIDEO)

UPDATECel putin zece persoane au fost ranite in urma cutremurului de 6,3 magnitudine care s-a produs luni in Marea Egee, informeaza televiziunea publica din Grecia, informeaza. continuă pe B1

Cutremur puternic de magnitudinea 6,3 in Turcia

Un cutremur de magnitudine 6,3 s-a produs luni in Turcia, potrivit Digi 24. Cutremurul a fost urmat la scurt timp de altul de magnitudine 4,9 pe scara Richter. Seismul s-a produs in Marea Egee la zece.

Cutremur puternic, luni dupa-amiaza, in apropierea Turciei

Un cutremur cu magnitudinea de 6,3 pe Richter s-a produs luni dupa-amiaza, in apropierea coastelor Turciei, potrivit Centrului Seismologic European-Mediteranean. Seismul a avut epicentrul la 85 de kilometri.

CUTREMUR PUTERNIC iN URMA CU PUTIN TIMP ! S-A RESIMTIT INCLUSIV iN CAPITALA !

Un seism cu magnitudinea 5,6 a avut loc, luni dumineata, in largul insulei Java, in Indonezia, a anuntat Institutul american de geofizica, potrivit DPA. Cutremurul s-a simtit in capitala.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )