Libnet.ro
UNICEF

17:45

Dacia nu va produce un model mai mic decat Sandero, expansiunea ar putea fi oprita!.

România Liberă România Liberă,
Dacia nu va produce un model mai mic decat Sandero, expansiunea ar putea fi oprita!.

Dacia nu va intra pe segmentul mini-carurilor, ocupat de modele precum Fiat Panda sau Volkswagen Up!. Carlos Tavares, COO Renault, a dezmintit zvonurile din presa franceza si germana potrivit carora Dacia ar urma sa lanseze un model mai mic decat Sandero, conform autonews. com. Presa din vestul Europei vorbea in ultima perioada despre iminenta aparitie a unui model mai mic decat Sandero, tot cu cinci usi, care sa coste circa 5000 euro. S-a vorbit chiar si despre o infratire a viitorului model . continuă pe România Liberă

Tesla Motors readuce pe tapet lansarea unui nou model, mai mic si mai accesibil decat Model S

Producatorul auto american Tesla Motors, care produce exclusiv masini electrice, ar putea lansa in 3-4 ani un nou model, de intrare in gama, care va fi mai mic si mai accesibil decat Model S, reiese din declaratii ale sefului companiei, Elon Musk. Nu este prima data cand oficiali de top ai Tesla Motors aduc in prim plan lansarea unei masini electrice accesibile, primele declaratii in acest sens fiind facute in vara lui 2012 de catre desigenerul-sef al companiei, Franz von Holzhausen.

Nivelul de trai al Elvetiei clasat pe locul 3 in Europa, de 4 ori mai mare decat al Romaniei

Nivelul general de trai al Elvetiei, masurat prin venitul mediu exprimat in standardul puterii de cumparare, se claseaza pe locul 3 in Europa, dupa Luxemburg si Norvegia, si este de patru ori mai mare decat al Romaniei, potrivit unui raport publicat marti de Biroul Federal elvetian de Statistica /FSO/ si citat de corespondentul Radio Chine Internationale, si Agerpres. Potrivit acestui raport, venitul Elvetiei este de patru ori mai mare decat cel al Romaniei, Letoniei si Bulgariei si de doua ori mai ridicat decat al Greciei.

Consumatorii casnici din Republica Moldova platesc pentru gaze un tarif cu 30% mai mare decat cei din Romania

Tarifele pentru metan achitate de populatia din Republica Moldova sunt printre cele mai mici in Europa, dar sunt cu circa 30% mai scumpe decat in Romania si de opt ori mai mari ca in Kazahstan, arata un studiu realizat de agentia Ria Rating.

Somajul din Germania, de patru ori mai mare decat asteptarile

Somajul din Germania a crescut, in luna mai, de peste patru ori mai mult decat anticipau analistii, cea mai mare economie europeana fiind afectata de o iarna mai lunga si de criza din zona euro.

Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud a alocat 600.000 lei pentru cultele religioase din judet. Suma este de patru ori mai mare decat cea alocata ONG-urilor

Consiliul Judetean CJ) Bistrita-Nasaud a aprobat miercuri alocarea unui sprijin financiar in valoare de 600. 000 de lei catre cultele religioase din judet, 82% din aceasta suma urmand sa mearga catre protopopiatele, bisericile si manastirile ortodoxe, potrivit Agerpres. Suma alocata cultelor este de patru ori mai mare decat cea prevazuta in bugetul CJ pentru finantarile nerambursabile acordate asociatiilor, fundatiilor si ONG-urilor.

Nasul Rusanu, seful banilor. Salariul presedintelui Autoritatii de Supraveghere Financiara, de 10 ori mai mare decat cel al premierului

Munca la stat ii prieste sefului Autoritatii de Supraveghere Financiara. Dan Radu Rusanu are un salariu de 10 ori mai mare decat cel al premierului. El primeste lunar 14 mii de euro. Iar postul sau este.

Nivelul de trai al acestei tari este de PATRU ori mai ridicat decat cel al Romaniei

Nivelul general de trai al Elvetiei, masurat prin venitul mediu exprimat in standardul puterii de cumparare, se claseaza pe locul 3 in Europa, dupa Luxemburg si Norvegia, si este de patru ori mai mare decat al.

E mai mult decat scandaloasa tinuta acestei ELEVE la balul de sfarsit de an. Mama Natura e mic copil pe langa ea

Chiar daca pe timpul anilor de scoala s-au sicanat, acum cand se afla la finalul liceului sau gimnaziului, elevii par sa nu isi mai aduca aminte de lucrurile rele si sunt pusi pe distractie. La balul care.

Analiza PISA: copiii scoliti la oras au rezultate mai bune decat cei din rural. Danemarca iese din tipar

Aproape jumatatea din populatia lumii traieste in zone urbane, iar acest lucru si-a pus amprenta si asupra sistemului de educatie. Elevii care studiaza in scolile din orasele mari au o performanta educationala mai buna, potrivit unei analize PISA, fapt evidentiat in aproape fiecare tara si economie care a participat la studiu.

Consumul real al masinilor, cu 25% mai mare decat in brosuri! Vezi ultimul raport ICCT.

Diferenta intre consumul real si cel declarat de producatorii auto pentru modelele lor a devenit din ce in ce mai mare in ultimii zece ani. Un raport al ICCT Consiliul International pentru Transport Curat) arata ca in medie cu 25% este manipulat consumul real de catre producatori, conform autonews. com. In conditiile in care reglementarile privind emisiile de CO2 sunt tot mai dure, iar pana in 2020 limita maxima ar urma sa coboare la 95 g co2/km in UE, o alta problema tinde sa creeze conditii .

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )