Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dacian Ciolos: Am discutat despre perspectiva ca BMW sa fie mai prezenta in Romania

B1 B1,
Dacian Ciolos: Am discutat despre perspectiva ca BMW sa fie mai prezenta in Romania

Premierul Ciolos a declarat, luni, in timpul unei vizite in Germania, ca a discutat cu reprezentantii BMW despre perspectiva ca aceasta companie sa fie mai prezenta in Romania, potrivit. continuă pe B1

Dacian Ciolos in Germania: Am discutat despre perspectiva ca BMW, in anii urmatori, sa fie mai prezent in Romania

Premierul Dacian Ciolos a declarat luni, la finalul vizitei sale in Germania, ca a discutat, printre altele, cu reprezentanti ai companiei BMW despre perspectiva ca aceasta firma sa fie mai prezenta in Romania in viitorul apropiat, potrivit Agerpres. Dacian Ciolos s-a intalnit cu reprezentanti ai mediului de afaceri, dar si cu oameni politici de rang inalt din landul Bavaria.

Ciolos a propus ca grupul BMW sa fie mai prezent in Romania

Premierul Dacian Ciolos a declarat luni, la finalul vizitei sale in Germania, ca a discutat cu reprezentanti ai companiei BMW despre perspectiva ca aceasta firma sa fie mai prezenta in Romania in viitorul apropiat.

Ce planuri are Dacian Ciolos cu BMW

Premierul Dacian Ciolos a declarat luni, la finalul vizitei sale in Germania, ca a discutat cu reprezentanti ai companiei BMW despre perspectiva ca aceasta firma sa fie mai prezenta in Romania in viitorul apropiat.

Dacian Ciolos merge duminica si luni in Germania, unde va avea intalniri cu lideri politici locali si cu sefii BMW

Premierul Dacian Ciolos merge, duminica si luni, in Germania, la Munchen, intr-o vizita cu un caracter in principal economic si va avea intalniri cu lideri politici bavarezi, dar si cu reprezentanti ai unor companii germane, printre care BMW, informeaza Guvernul.

Cristian Busoi: Poate exista un proiect politic cu Dacian Ciolos si fara sa fie candidat pe listele PNL

Presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi, a declarat, luni, ca este e foarte greu de crezut ca premierul Dacian Ciolos va candida la alegerile parlamentare pe listele liberalilor, dar ca poate exista un proiect politic al PNL cu Ciolos si fara o astfel de candidatura.

Premierul Dacian Ciolos a calatorie spre Munchen cu o cursa de linie, la clasa Economic. A refuzat o stewardesa care i-a propus sa stea la clasa Business (FOTO)

Premierul Dacian Ciolos efectueaza o vizita oficiala in Germania, ocazie prin care a reusit sa-si prezinte o noua imagine pozitiva. Dupa ce a iesit in evidenta prin mai multe gesturi, sa le.

Mesajul postat de Dacian Ciolos in miez de noapte: Sunt o problema de siguranta nationala

Premierul Dacian Ciolos a transmis un mesaj pe care il considera de siguranta nationala. Vineri noaptea, Ciolos a scris ca taierile ilegale de padure sunt o problema de siguranta nationala. Mai.

Dacian Ciolos a zburat spre Munchen cu o cursa de linie, la clasa Economic. O stewardesa l-a invitat sa ia loc la clasa Business, dar premierul a refuzat

Premierul Dacian Ciolos a zburat duminica spre Germania, unde efectueaza o vizita oficiala la Munchen, cu o cursa de linie Tarom, la clasa Economic. La urcarea in avion, primul ministru a fost invitat de o stewardesa sa ia loc la clasa Business, insa Dacian Ciolos a refuzat, relateaza TVR.

Dacian Ciolos, surprins intr-o ipostaza neasteptata. Cum a plecat premierul in Germania

Jurnalistul Adelin Petrisor a publicat, pe contul de Facebook, o poza facuta de Ionut Gheorghe, in care apare premierul Dacian Ciolos Conform jurnalistului, Dacian Ciolos a calatorit la clasa.

Alegerile parlamentare. Cristian Busoi: Este aproape exclus ca Dacian Ciolos sa candideze pe listele PNL

Este aproape exclus ca premierul Dacian Ciolos sa candideze la alegerile parlamentare pe listele PNL, a declarat, luni, presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,255 seconds )