Libnet.ro
UNICEF

15:15

Dacian Ciolos, intalnire la New York cu sefa unei mari agentii internationale de PR (FOTO)

B1 B1,
Dacian Ciolos, intalnire la New York cu sefa unei mari agentii internationale de PR (FOTO)

Premierul Dacian Ciolos a avut o intalnire cu Andrada Morar, sefa unei mari agentii internationale de PR, la New York, pe 21 septembrie. Pentru cei care nu stiu cine este aceasta, romanca este. continuă pe B1

Dacian Ciolos- premier al unei coalitii PNL-USR?

Asa dupa cum scriam intr-un comentariu anterior, demisia d-lui Vasile Blaga din postul de co-presedinte al PNL intervine intr-un moment in care, dupa cate se spune, partidul era pe punctul de a-l convinge pe dl. Dacian Ciolos sa accepte postul de prim-ministru al unui posibil guvern sustinut politic in viitorul Parlament de liberali si de USR. Dl. Ciolos ramanand pe mai departe neinregimentat politic.

Dacian Ciolos, propunerea PNL pentru postul de premier

Dacian Ciolos ar putea fi propunerea PNL pentru postul de prim-ministru al Romaniei, potrivit declaratiilor presedintelui liberalilor, Alina Gorghiu, arata digi24. ro. Speram sa avem o formula de.

Gorghiu, despre Dacian Ciolos in PNL: N-as mai avea acelasi respect daca...

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, sambata, ca premierul Dacian Ciolos nu se va inscrie in partidul pe care ea il conduce si ca n-ar mai avea acelasi respect fata de el daca.

VIDEO. Premierul Dacian Ciolos anunta ca nu va candida la alegerile parlamentare

Premierul Dacian Ciolos a declarat, vineri, ca nu va candida la alegerile parlamentare .

Premierul Dacian Ciolos anunta ca nu va candida la alegerile parlamentare

Premierul Dacian Ciolos a declarat, vineri, ca nu va candida la alegerile parlamentare .

Premierul Dacian Ciolos, in vizita la Slatina. Va participa la prezentarea noii investitii a Grupului Pirelli

Premierul Dacian Ciolos se va afla astazi la Slatina, unde, alaturi de vicepresedintele executiv si administrator delegat al Pirelli, Marco Tronchetti Provera, va participa la inaugurarea noii investitii Pirelli.

Radu Banciu: Dacian Ciolos n-a performat, adica nu a luat Romania din mlastina si a dus-o in Paradis. El a tinut-o mai degraba pe linia de plutire, cu rezultate proaste (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre declaratia presedintelui Klaus Iohannis despre viitorul lui Dacian Ciolos, daca acesta va intra in alegeri de.

Klaus Iohannis, presedinte-lucrator. Ce spun analistii despre gestul lui Iohannis de a-l impinge pe Dacian Ciolos in politica

Seful statului i-a cerut premierului sa renunte la eticheta de tehnocrat daca vrea sa ramana la Palatul Victoria si dupa alegerile parlamentare. Analistii politici spun ca Iohannis a inceput sa devina, pe tacute, poresedinte-jucator, in timp ce Dacian Ciolos este vazut drept salvatorul PNL.

Liviu Dragnea: Se pare ca de o buna perioada de timp, Dacian Ciolos se afla intr-o campanie electorala mascata fatisa

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sussine ca premierul Dacian Ciolos se afla intr-o campanie electorala mascata fatisa, subliniind ca daca trebuie sa demisioneze din Guvern daca vrea.

Dacian Ciolos, despre cazul politistului Gigina: E firesc ca trebuie sa asculti ordinele sefilor. Dar ordinele sefilor trebuie sa se bazeze pe lege si pe integritate

Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi, in fata studentilor din anul I ai Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza, ca nimeni din Romania nu are dreptul sa ii ceara unui subordonat sa faca altceva decat sa respecte legea.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )