Libnet.ro
UNICEF

23:00

Dacian Ciolos: Suntem alaturi de fratii de peste Prut

Adevărul Adevărul,
Dacian Ciolos: Suntem alaturi de fratii de peste Prut

Premierul Dacian Ciolos a declarat, duminica, in discursul sustinut la manifestarea de la Iasi, ca Romania este alaturi de Republica Moldova, iar Guvernul de la Bucuresti reconfirma sprijinul pentru aspiratiile cetatenilor acestei tari. continuă pe Adevărul

Ce poate face, totusi, Dacian Ciolos pentru revenirea la alegeri in doua tururi

Premierul Dacian Ciolos nu poate dispune prin ordonanta de urgenta revenirea in doua tururi de scrutin, dar poate sa faca altceva: sa initieze un proiect de lege pe care sa-l trimita Parlamentului, sa solicite procedura de urgenta si sa lase in felul asta partidele si Parlamentul sa-si mai asume odata cum vor sa organizeze alegerile locale din acest an. Am explicat deja de de ce pozitia premierului Ciolos de a respinge cererea liberalilor care i-au cerut un OUG este corecta. Totusi, cei care-i reproseaza ca nu se poate deroba in intregime de responsabilitate pe o tema atat de serioasa au dreptate. De ce?.

Premierul Pavel Filip pleaca marti la Bucuresti sa se intalneasca cu Dacian Ciolos

Premierul Republicii Moldova Pavel Filip va efectua, marti 26 ianuarie, o vizita oficiala in Romania si se va intalni cu omologul sau Dacian Ciolos.

Scrisoarea Adrianei Saftoiu pentru premierul Dacian Ciolos

Fostul deputat PNL Adriana Saftoiu ii trimite o scrisoare deschisa premierului Dacian Ciolos. Una in care ii vorbeste despre compromisuri si despre votul in doua tururi la alegerile locale. Aveti dreptate sa.

Liviu Dragnea, avertisment dur pentru Dacian Ciolos

Liviu Dragnea are un avertisment dur pentru Dacian Ciolos. Premierul ar trebui sa se abtina de la initiative care nu sunt cuprinse in programul de guvernare, spune fostul vicepremier dupa ce presedintle Curtii.

Dacian Ciolos: Luam in calcul toate posibilitatile, inclusiv asumarea raspunderii in cazul alegerilor locale

Premierul Dacian Ciolos a declarat, la Iasi, ca va avea o discutie cu partidele pe tema modificarii legii in sensul alegerii primarilor in doua tururi de scrutin, afirmand ca sunt luate in calcul toate posibilitatile, inclusiv varianta asumarii raspunderii Guvernului in Parlament.

Dacian Ciolos:Luam in calcul toate posibilitatile, inclusiv asumarea raspunderii in cazul alegerilor locale

Premierul Dacian Ciolos a declarat, la Iasi, ca va avea o discutie cu partidele pe tema modificarii legii in sensul alegerii primarilor in doua tururi de scrutin, afirmand ca sunt luate in calcul toate.

Dacian Ciolos: Nu vrem intr-un Schengen nefunctional!

ACTUALIZARE 11:06 Premierul: Spre deosebire de alte state ale UE, Romania nu are traditia primirii migrantilor Mecanismul de relocare a refugiatilor intre statele Uniunii Europene este dificil de pus in practica atat timp cat nu se avanseaza in chestiunea controlului fluxului migrator, iar acest mecanism in sine, stabilit dupa o formula matematica, nu este o solutie potrivita intrucat migrantii trebuie sa poata fi integrati in cultura si societatea tarii gazda, a declarat Dacian Ciolos intr-un interviu acordat cotidianului Le Monde, potrivit Agerpres.

Dacian Ciolos: UE sa tina cont de specificitatile tarilor in cazul refugiatilor. Cotele nu sunt o solutie

Uniunea Europeana ar trebui sa tina cont de specificitatile statelor membre in problema distribuirii refugiatilor, afirma premierul Dacian Ciolos, intr-un interviu acordat ziarului Le Monde, subliniind ca relocarea extracomunitarilor pe baza unei formule matematice nu este o solutie buna.

Dacian Ciolos, in vizita in Franta: Europa este in dificultate in problema migratiei, dar o solutie poate fi gasita prin dialog

Europa este in mare dificultate in ceea ce priveste problema migratiei si Romania considera ca solutia trebuie sa fie gasita prin dialog intre toate statele membre ale Uniunii Europene, a declarat premierul Dacian Ciolos, intr-un interviu pentru posturile France 24 si Radio France International, la finalul vizitei sale oficiale de doua zile efectuate in Franta, transmite Agerpres.

Dacian Ciolos, catre sefii de companii franceze: Romania este o tara stabila in care nu avem partide extremiste

Premierul Dacian Ciolos i-a indemnat joi pe sefii mai multor companii franceze sa investeasca in Romania, afirmand ca tara este stabila din punct de vedere politic si predictibila in ceea ce priveste politicile economice si legislative, informeaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )