Libnet.ro
UNICEF

23:15

Dacian Ciolos sustine un rol proactiv al Romaniei in UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dacian Ciolos sustine un rol proactiv al Romaniei in UE

Dacian Ciolos transmite, intr-un mesaj cu prilejul Zilei Europei, La multi ani romanilor si familiei europene, precizand, totodata, ca sustine in continuare un rol proactiv al Romaniei in UE, pentru a face fata noilor provocari si evolutii din regiune si din intreaga lume, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Dacian Ciolos: Ministerul Sanatatii va declansa o ancheta administrativa. Vor fi testati toti dezinfectantii din toate spitalele la doua niveluri, concentratie si eficacitate

Premierul Dacian Ciolos a anuntat sambata, dupa intalnirea desfasurata la Palatul Victoria privind situatia din sistemul sanitar, ca a solicitat Ministerului Sanatatii sa declanseze incepand de astazi o ancheta administrativa ce presupune testarea tuturor substantelor dezifectante folosite in toate spitalele din tara. Urmeaza sa fie testate atat concentratia biocidelor, cat si eficienta lor. Ministerul urmeaza sa preleve din spitale probe din biocidele folosite in prezent, indiferent de firma de unde provin acestea. Totodata, vor fi testate amanuntit noi probe din cele 50 de spitale unde s-au inregistrat probe neconforme la testele recent, a precizat Ciolos. Primele rezultate sunt asteptate la sfarsitul zilei de miercuri.

Scandalul dezinfectantilor diluati. Dacian Ciolos participa la prima reuniune a grupului de lucru pentru sanatate

Premierul Dacian Ciolos participa luni, incepand cu ora 11:00, la prima reuniune a grupului de lucru pentru sanatate, potrivit programului oficial anuntat de Guvernul Romaniei. Sambata, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Victoria, prim-ministrul a anuntat ca va avea o discutie mai ampla cu un grup de experti privind masurile care pot fi luate pentru imbunatatirea situatiei in sistemul de sanatate si pentru recastigarea increderii cetatenilor.

Premierul Dacian Ciolos asigura interimatul Ministerului Sanatatii. Decizia, luata dupa demisia lui Patriciu Achimas Cadariu, din cauza scandalului dezinfectantilor (VIDEO)

Primul Ministru al Romaniei, Dacian Ciolos, va asigura interimatul Ministerului Sanatatii. Anuntul a fost facut printr-un comunicat de presa pe site-ul Guvernului. Aceasta decizie a fost luata dupa.

Dacian Ciolos participa luni la Parlament la Ora Premierului, cu tema Problemele din sistemul de educatie

Premierul Dacian Ciolos va participa luni, de la ora 17:00, la Ora Premierului la Parlament, dezbaterea urmand sa aiba ca tema Problemele din sistemul de educatie, potrivit programului oficial al primului ministru, anuntat de Guvernul Romaniei.

UPDATE: Dacian Ciolos: Cum poti sa faci o reforma intr-un sistem cand la fiecare luna mai apare cate o criza, cate un scandal?

Premierul Dacian Ciolos a declarat, vineri, ca sanatatea este prioritatea principala a Guvernului. Astfel, Corpul de control al premierului verifica informatiile oferite de reprezentantii Spitalului Floreasca, privind operatiile efectuate la Sectia de Arsi.

Dacian Ciolos felicita CSM Bucuresti pentru victoria in Liga Campionilor si compara echipa de handbal cu situatia de la Opera Nationala: Sa se uite la aceasta echipa minunata si sa invete sa lucreze impreuna

Premierul Dacian Ciolos a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj de felicitare pentru echipa CSM Bucuresti, care a castigat duminica Liga Campionilor la handbal feminin, dupa o finala dramatica impotriva lui Gyor. Este o lectie de patriotism, organizare si munca de echipa. Patriotism, pentru ca echipa este un proiect romanesc de enorm succes international. Poate ca toti cei care au incercat sa puna pe alte coordonate complet gresite perfomanta de la Opera Nationala, unde romanii si altii au facut perfomanta internationala, ar trebui sa se uite la aceasta echipa minunata si sa invete sa lucreze impreuna. Pentru Romania si pentru Bucuresti!, a scris Dacian Ciolos pe Facebook.

Ce masuri ia premierul Dacian Ciolos in plina criza a dezinfectantilor

Premierul Dacian Ciolos face declaratii, sambata, dupa intalnirea pe care a avut-o cu sefii din Ministerul Sanatatii in contextul scandalului dezinfectantilor diluati. Dacian Ciolos a declarat.

Dacian Ciolos: Sanatatea si Educatia vor fi printre prioritatile de realocare la rectificarea bugetara

Sanatatea si Educatia vor fi printre prioritatile de realocare la rectificarea bugetara, le-a spus premierul Dacian Ciolos parlamentarilor prezenti, luni, la Ora premierului, el dand totodata asigurari ca nu va taia mai mult din ceea ce a fost aprobat in Legea bugetului.

Dacian Ciolos: Nu am primit informari de la SRI despre problemele din spitale; am discutat cu Hellvig si i-am solicitat sprijin

Premierul Dacian Ciolos a declarat, luni, ca nu a primit nicio informare de la SRI despre sistemul medical, in contextul scandalului legat de dezinfectantii folositi in spitale, dar a adaugat ca a avut in urma cu cateva zile o discutie cu directorul Serviciului, Eduard Hellvig, in cadrul careia i-a solicitat sprijin, iar acesta i-a precizat ca-i va pune la dispozitie o sinteza.

Dacian Ciolos: Ca si alte domenii, si invatamantul a fost politizat prin modul cum au fost facute numirile la inspectoratele scolare judetene sau la conducerea unor unitati

Dacian Ciolos a declarat luni, in Parlament, la dezbaterea Ora premierului, ca invatamantul a fost politizat prin modul cum au fost facute numirile la inspectoratele scolare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )