Libnet.ro
UNICEF

01:05

Daimler va elimina cel putin 10.000 de posturi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Daimler va elimina cel putin 10.000 de posturi

Compania auto germana Daimler AG va elimina cel putin 10. 000 de locuri de munca la nivel mondial in urmatorii trei ani, in vederea reducerii cheltuielilor. continuă pe Ziarul Bursa

Un autobuz a cazut de pe un pod intr-un rau inchetat din Siberia: Cel putin 19 persoane au murit, 21 sunt ranite

Un autobuz cu aproximativ 40 de pasageri la bord a cazut duminica intr-un rau in Siberia, mai multi pasageri pierzandu-si viata, au anuntat serviciile de salvare locale, relateaza AFP, preluata de Agerpres. Potrivit Moscow Times, cel putin 19 oamei au murit, iar 21 sunt raniti.

VIDEO SUA: Cel putin 11 raniti in urma unui atac armat in Cartierul francez din New Orleans

Cel putin 11 persoane au fost impuscate si ranite, duminica, in urma unui atac armat comis in Cartierul francez din orasul New Orleans, au informat autoritatile, adaugand ca un suspect a fost deja retinut, relateaza Mediafax citand postul CNN.

Incident dramatic intr-un parc safari! Cel putin zece animale salbatice au ars de vii

Incident tragic intr-un safari din statul american Ohio. Cel putin zece animale sabatice, printre care trei girafe si sase antilope, au ars de vii intr-un incendiu izbucnit in parcul respectiv. Alte.

Un mare producator auto, cu filiale si in Romania, taie 10.000 de posturi

Daimler, producatorul auto german care detine Mercedes-Benz, a declarat ca va taia cel putin 10. 000 de locuri de munca in intreaga lume, deoarece incearca sa finanteze trecerea la masini electrice, scrie BBC.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )