Libnet.ro
UNICEF

10:15

Dan Capatos, din nou pe primul loc

Antena3 Antena3,
Dan Capatos, din nou pe primul loc

Un show pacatos a fost si aseara alegerea celor mai multi telespectatori. Dan Capatos isi consolideaza pozitia de lider, emisiunea moderata de el la Antena 1 ramanand constant in fruntea clasamentului de. continuă pe Antena3

Piedone adreseaza din nou un apel Municipalitatii

Primarul Cristian Popescu - Piedone a solicitat din nou sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti, in ceea ce priveste sanctionarea regiilor care executa lucrari edilitare, fara a aduce ulterior carosabilul la starea initiala, se arata intr-un comunicat transmis redactiei.

Lindsay Lohan, din nou arestata! Cantareata a fost acuzata pentru ca a fugit de la locul accidentului pe care l-a provocat intr-o parcare

Cantareata Lindsay Lohan are din nou probleme cu legea. De aceasta data, LiLo ar fi accidentat un barbat in timp ce isi parca Porche-ul la un hotel din centrul Manhattanului, conform TMZ. Barbatul de.

Liviu Dragnea s-a prezentat din nou la DNA

Presedintele Consiliului Judetean teleorman, Liviu Dragnea, s-a prezentat din nou astazi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru audieri in dosarul Referendumului, anunta sursele de presa.

Helmuth Duckadam, din nou in fata medicilor inaintea operatiei la brat

Helmuth Duckadam a ajuns din nou in fata medicilor. Fostul fotbalist international a mers marti la Spitalul Floreasca pentru o expertiza medicala. Fostul mare portar a fost supus, saptamana trecuta,.

Senatorii incearca, din nou, sa adopte in plen legea bacalaureatului profesional.

Senatorii incearca, din nou, sa adopte in plen legea bacalaureatului profesional. Ministerul Educatiei ameninta ca, in cazul in care parlamentarii nu reusesc sa treaca la timp acest proiect legislativ, Guvernul va legifera prin ordonanta de urgenta, informeaza rtv. net. Citeste si:Basescu: Am convingerea ca se vor depune eforturi pentru ca tranzitia gradinita-scoala sa fie lina Basescu, in PRIMA ZI DE SCOALA: Invatamantul profesional de calitate este CHEIA SUCCESULUI Senatorii au discutat, .

Dinu Patriciu si Traian Basescu se judeca din nou la Tribunalul Bucuresti.

Dinu Patriciu il ataca din nou in instanta pe Traian Basescu. Dupa ce Patriciu a pierdut procesul intentat de presedintele Romaniei pe care l-a acuzat ca ar fi lovit un copil in timpul campaniei electorale, omul de afaceri a atacat decizia magistratilor, potrivit realitatea. net Azi, la Tribunalul Bucuresti se judeca recursul depus de acesta. In noiembrie 2009, Patriciu l-a acuzat pe seful statului ca ar fi lovit un copil in timpul unui miting electoral din campania prezidentiala din 2004. La .

Pamela Anderson, din nou in costumul rosu de salvamar (VIDEO)

Pamela Anderson a readus la viata imaginea care a facut-o celebra. La 45 de ani, diva si-a pus din nou costumul rosu de salvamar pentru a intra in pielea personajului pe care il interpreta in Baywatch. To.

Triathlon Challenge, din nou la Mamaia.

Sambata, 22 septembrie, clubul sportiv Smart Atletic, in parteneriat cu clubul sportiv Power Marine, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta si Primaria Municipiului Constanta, organizeaza in statiunea Mamaia a patra editie a celui mai mare concurs de triathlon din Europa de Est, Triathlon Challenge Mamaia 2012. La startul intrecerii se vor afla peste 700 de participanti, dintre care jumatate s-au inscris in proba individuala, stabilind un nou record. Printre cei care vor participa .

Salile de fitness si culturism vor avea nevoie de autorizare anti-doping. Guvernul a emis din nou o hotarare in acest sens

Guvernul a emis o hotarare care stabileste ca societatile comerciale care au ca obiect de activitate culturism si fitness vor fi obligate sa se autorizeze din punct de vedere anti-doping, un act normativ asemanator fiind insa aprobat si in urma cu un an, anunta Mediafax.

Liviu Dragnea, asteptat din nou la DNA.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, este asteptat, miercuri, la sediul DNA pentru audieri in dosarul referendumului din 29 iulie. Dragnea este acuzat ca a constituit un sistem national de influenta, implicand autoritati publice pentru a se asigura ca USL va reusi obtinerea unei prezente la urne de 60%. Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, presedinte al Consiliului Judetean Teleorman si fost coordonator al campaniei pentru referendumul din 29 iulie, din partea PSD, a fost pus sub .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2338 seconds )