Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Nica: Proiectul eRomania va fi pus in functiune in cursul lunii noiembrie/Cum va arata un portal web in s-au cheltuit fonduri publice de 12 milioane de euro?

Hotnews Hotnews,
 Dan Nica: Proiectul eRomania va fi pus in functiune in cursul lunii noiembrie/Cum va arata un portal web in s-au cheltuit fonduri publice de 12 milioane de euro?

Proiectul eRomania va fi gata si pus in functiune, in urma ultimelor teste de securitate, in cursul lunii noiembrie din acest an, a declarat miercuri Dan Nica, Ministrul pentru Societatea Informationala. Este vorba despre un contract de 12 milioane de euro, castigat in luna iunie 2010 de catre firma Omnilogic, si care are ar fi trebuit sa conduca la realizarea unui portal cu informatii despre toate localitatile din tara. In aprilie 2011, cand ministru al Comunicatiilor era Valerian Vreme PDL), continutul acestui portal a fost schimbat, promitandu-se in plus si 20 de servicii online, in aceeasi bani. Suntem in luna octombrie 2013 si acest portal inca nu este functional desi s-au cheltuit peste 8 milioane euro. continuă pe Hotnews

Dan Nica: Proiectul eRomania va fi pus in functiune in cursul lunii noiembrie /Cum va arata un portal web pentru care s-au cheltuit fonduri publice de 12 milioane de euro?

Proiectul eRomania va fi gata si pus in functiune, in urma ultimelor teste de securitate, in cursul lunii noiembrie din acest an, a declarat miercuri Dan Nica, Ministrul pentru Societatea Informationala. Este vorba despre un contract de 12 milioane de euro, castigat in luna iunie 2010 de catre firma Omnilogic, si care are ar fi trebuit sa conduca la realizarea unui portal cu informatii despre toate localitatile din tara. In aprilie 2011, cand ministru al Comunicatiilor era Valerian Vreme PDL), continutul acestui portal a fost schimbat, promitandu-se in plus si 20 de servicii online, in aceeasi bani. In luna aprilie din acest an, Diana Voicu, director in Ministerul condus de Dan Nica, spunea ca pana la sfarsitul primaverii, portalul va fi online, sub un alt nume - Romania Online, fara aceste 20 de servicii online. Pretul final va fi tot de 12 milioane euro. Suntem in luna octombrie 2013 si acest portal inca nu este functional desi s-au cheltuit peste 8 milioane euro.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )