Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dan Petrescu, omul miracolelor: Un meci, un trofeu!

Online Sport Online Sport,
Dan Petrescu, omul miracolelor: Un meci, un trofeu!

Dan Petrescu ar putea intra in Cartea Recordurilor ca antrenorul care obtine un trofeu dupa un singur meci pe banca tehnica a unei echipe. continuă pe Online Sport

Dan Petrescu confirma despartirea de ASA Tg.Mures: As fi vrut sa stau mai mult

Dan Petrescu a declarat ca isi doreste sa castige Supercupa Romaniei, un meci despre care admite ca se disputa in conditii speciale. Petrescu a admis si ca va pleca de la ASA Tg. Mures dupa meciul cu Steaua de miercuri seara.

Live Text Steaua - ASA Targu Mures: ora 21.00, Supercupa Romaniei 2015. Duel intre Radoi si Dan Petrescu

Steaua intalneste, miercuri, de la ora 21. 00, echipa ASA Targu Mures in Supercupa Romaniei, editia 2015. Duelul de la Constanta va fi primul dintre Mirel Radoi si Dan Petrescu.

Lovitura de teatru: Dan Petrescu pleaca de la ASA Tirgu Mures

Dan Petrescu pleaca de la ASA Targu Mures! Dolce Sport a aflat ca antrenorul de 47 de ani a primit oferte foarte tentante de la doua echipe din China. Petrescu va avea o sedinta cu sefii clubului care a.

ASA Targu Mures castiga Supercupa Romaniei, dupa 1-0 cu Steaua. Victorie MARE pentru Dan Petrescu!

Steaua intalneste, miercuri, de la ora 21. 00, echipa ASA Targu Mures in Supercupa Romaniei, editia 2015. Duelul de la Constanta va fi primul dintre Mirel Radoi si Dan Petrescu.

ASA Targu-Mures i-a gasit inlocuitor lui Dan Petrescu

Dan Petrescu va pleca de la ASA Targu-Mures dupa Supercupa Romaniei cu Steaua, insa vicecampioana Romaniei nu va sta prea mult fara antrenor. Oficialii echipei din Liga 1 i-au gasit deja inlocuitor Bursucului, acesta fiind Vasile Miriuta.

ASA Tg.Mures i-a gasit inlocuitor lui Dan Petrescu

Vicecampioana Romaniei, ASA Tg. Mures, s-a orientat rapid dupa ce Dan Petrescu si-a anuntat plecarea de la echipa la finalul Supercupei cu Steaua.

Dan Petrescu: Plec de la ASA Targu Mures dupa Supercupa Romaniei

Dan Petrescu, care a preluat, luna trecuta, conducerea tehnica a echipei ASA Targu Mures, a spus ca va parasi clubul dupa meciul de miercuri din Supercupa Romaniei. Tehnicianul invoca problemele financiare aparute la echipa ardeleana saptamana aceasta.

Dan Petrescu - ASA Targu Mures: N-as vrea sa avem scuze daca nu vom reusi sa castigam Supercupa Romaniei

Antrenorul echipei ASA Targu Mures, Dan Petrescu, a declarat, marti, ca isi doreste castigarea Supercupei Romaniei la fotbal, dar ca, in ciuda speculatiilor privind situatia in care se afla clubul, nu ar.

ASA Targu Mures: Mai multi jucatori au parasit echipa dupa masurile DNA si plecarea antrenorului Dan Petrescu

Anuntul plecarii lui Dan Petrescu si problemele dupa blocarea conturilor i-au determinat pe unii dintre jucatorii de la ASA Targu Mures sa paraseasca echipa. Dupa Vasile Maftei, si Banel Nicolita, David Torres si Voiculet nu au participat la antrenamentul de azi si isi cauta alte echipe.

Un jucator de la ASA Tg.Mures confirma plecarea lui Dan Petrescu

Fundasul Vasile Maftei a declarat, luni, ca antrenorul Dan Petrescu se va desparti de echipa ASA Tg. Mures pentru a pleca in China.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )