Libnet.ro
UNICEF

01:05

DANCILA, DESPRE PROGRAMUL DE GUVERNARE: Oamenii au de ce sa se teama

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DANCILA, DESPRE PROGRAMUL DE GUVERNARE: Oamenii au de ce sa se teama

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, joi, ca a vazut Programul de Guvernare propus de PNL si considera ca oamenii au de ce sa se teama, fiind un program al austeritatii. Asta inseamna ca vor sa inghete pensiile, a spus Dancila. continuă pe Ziarul Bursa

Dancila, despre Programul de Guvernare al PNL: Oamenii au de ce sa se teama; acesta este un program al austeritatii

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, joi, ca a vazut Programul de Guvernare propus de PNL si considera ca oamenii au de ce sa se teama, fiind un program al austeritatii. Asta inseamna ca vor sa inghete pensiile, a spus Dancila.

Ministrul demis al Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, despre programul de guvernare al liberalilor: Au spus ca venituri nu taie, dar nu au spus daca nu cumva le ingheata

Ministrul demis al Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a criticat joi, la Oradea, programul de guvernare al liberalilor, afirmand ca acesta contine chestiuni generale, ambigue, cu unele masuri care au fost deja.

Viorica Dancila, despre investirea noului guvern: Nu depinde de PSD. Noi nu ne prezentam la vot

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa la Suceava, miercuri, ca investirea noului guvern nu depinde de social-democrati, ea reiterand ca.

Dancila, despre acuzatiile aduse lui Razvan Cuc: Am incredere in oameni si in prezumtia de nevinovatie Adevarul este mai important decat minciuna

Prim-ministrul demis, Viorica Dancila, a declarat, luni la Parlament, ca, in calitate de presedinte PSD, il va demite imediat pe Razvan Cuc, daca se adeveresc acuzatiile privind interventia acestuia pe langa fosta directoare a TAROM pentru a tine avioanele la sol in ziua motiunii de cenzura. Cu toate acestea, Dancila a subliniat ca nu cred ca cineva si-ar permite sa faca asa ceva. Mai mult, aceasta a atras atentia jurnalistilor ca pleaca de la premisa ca este adevarat.

Orban rade de afirmatiile Vioricai Dancila despre suspendarea lui Iohannis

Presedintele PNL, Ludovic Orban, catalogheaza drept hilara ipoteza suspendarii din functie a prese.

Afirmatiile lui Dancila despre Sectia Speciala si numirea procurorilor nu vor ajunge la CCR

Lia Savonea a respins solicitarea membrilor Consiliului Superior al Magistraturii CSM) de a sesiza Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) privind afirmatiile Viorcai Dancila pe tema justitiei, pe motiv ca cererea nu indeplineste conditiile necesare.

Dancila, despre scandalul TAROM: Dupa cate stiu, ministrul Transporturilor are dreptul sa se intereseze daca sunt anumiti pasageri in avion

Prim-ministrul Viorica Dancila ii ia apararea lui Razvan Cuc, ministrul demis al Transporturilor, acuzat de Opozitie de faptul ca ar fi facut presiuni pentru mentinerea unor avioane la sol in ziua in care s-a votat motiunea de cenzura impotriva Guvernului.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3295 seconds )