Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dancila: Modul in care au fost gestionate problemele CNAS este inacceptabil

România Liberă România Liberă,
Dancila: Modul in care au fost gestionate problemele CNAS este inacceptabil

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri, la sedinta de Guvern, ca modul in care au fost gesti. continuă pe România Liberă

VIORICA DANCILA: Modul in care au fost gestionate problemele CNAS este inacceptabil

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, la sedinta de Guvern, ca modul in care au fost gestionate problemele Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate CNAS) este inacceptabil, iar atitudinea celor care trebuiau sa explice pacientilor si medicilor de ce sistemul cardului de sanatate nu functioneaza este intolerabila.

Dancila: E inacceptabil modul in care au fost gestionate problemele la CNAS si intolerabila atitudinea dispretuitoare a celor responsabili sa explice (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat ca i se pare inacceptabil modul in care au fost gestionate problemele de la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Premierul a mai spus ca este intolerabila atitudinea.

Viorica Dancila, despre controversata numire la sefia CNAS, Vasile Ciurchea, anchetat de DNA: Am considerat ca e un specialist. Daca se atesta ca a incalcat legea, il vom schimba (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, marti, ca Vasile Ciurchea este o nominalizare provizorie la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS). intrebata de jurnalisti de problemele cu justitia ale acestuia,.

Viorica Dancila, acuzatii dure in scandalul de la CNAS: Este intolerabila atitudinea dispretuitoare fata de pacienti si medici

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca asteapta de la noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), Vasile Ciurchea, sa gaseasca solutii care sa rezolve cat mai urgent.

Premierul Viorica Dancila l-a demis pe seful CNAS

Premierul Viorica Dancila l-a demis marti pe seful Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Razvan Vulcanescu. Totodata, Viorica Dancila a dispus si trimiterea la CNAS a Corpului de control pentru.

Orban: ii solicitam premierului Dancila sa-l demita de urgenta pe presedintele CNAS. Cred ca si Pintea ar trebuit sa o trimita inapoi la Baia Mare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a solicitat premierului Viorica Dancila demiterea de urgenta a presedintelui CNAS, Razvan Vulcanescu, in conditiile in care romanii nu mai pot sa utilizeze cardurile de sanatate de 22 de zile consecutiv, iar sistemul de sanatate nu poate sa furnizeze in conditii normale serviciile de asistenta sanitara.

Dosarul in care sunt urmariti penal Vasile Ciurchea si Liliana Mihai, presedintele si directorul general al CNAS, este in lucru de 3 ani

Vasile Ciurchea, noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), dar si Liliana Mihai, directorul general al Casei, sunt urmariti penal inca din luna mai 2016, intr-un dosar ce vizeaza contractele privind sistemul informatic al Casei, cu prejudiciu de peste 16 milioane de euro. Ce s-a mai intamplat cu acest dosar? Este in lucru, au precizat miercuri pentru HotNews. ro procurorii DNA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )