Libnet.ro
UNICEF

14:00

Dancila: Cu siguranta prezidentiabilul PSD va intra in turul doi, ma bazez pe puterea partidului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dancila: Cu siguranta prezidentiabilul PSD va intra in turul doi, ma bazez pe puterea partidului

Liderul PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat sambata, la Slobozia, ca prezidentiabilul PSD va intra cu certitudine in turul al doilea, avand in vedere puterea partidului. continuă pe Wall-Street Ro

Dancila: Cu siguranta prezidentiabilul PSD va intra in turul doi

Liderul PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat sambata, la Slobozia, ca prezidentiabilul PSD va intra cu certitudine in turul al doilea, avand in vedere puterea partidului. Cu siguranta.

Dancila: Cu siguranta prezidentiabilul PSD va intra in turul doi

Liderul PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat sambata, la Slobozia, ca prezidentiabilul PSD v.

TRAIAN BASESCU: PSD, cu Teodorovici sau cu Dancila, nu intra in turul doi

Fostul presedinte Traian Basescu crede ca PSD nu va intra in turul doi al alegerilor prezidentiale avand candidat pe Eugen Teodorovici sau pe Viorica Dancila deoarece pleaca de la procente foarte mici. El spune ca nu ar vota-o pe Dancila la prezidentiale pentru ca este de la PSD si ca e in contradictie cu profilul castigator din Europa de Est: e din categoria coc, e mamaita.

Traian Basescu: PSD, cu Teodorovici sau cu Dancila, nu intra in turul doi

Fostul presedinte Traian Basescu crede ca PSD nu va intra in turul doi al alegerilor prezidentiale a.

Stanescu ii taie elanul Vioricai Dancila: Nu are calitati de presedinte. Singura cu sanse la prezidentiale e Firea

Presedintele PSD Olt, Paul Stanescu considera ca niciunul dintre social-democratii testati in sondajul partidului nu e bun. Singura cu sanse e primarul Capitalei, doamna Firea, a declarat vineri Stanescu. Declaratia liderului PSD apare in contextul in care candidatii testati in sondaje de partid nu au sanse sa ajunga in turul doi la prezidentiale iar Viorica Dancila a anuntat public ca este dispusa sa candideze daca partidul i-o cere.

Traian Basescu, despre Viorica Dancila si Eugen Teodorovici: E categoria cu coc, mamaita. Fata de dandy nu il avantajeaza

Traian Basescu, ironii fara numar la adresa Vioricai Dancila si ministrului de Finante. Totul a pornit de la neincerderea fostului presedinte in PSD pentru turul doi al alegerilor prezidentiale. Traian Basescu nu da nicio sansa PSD-ului in turul doi la prezidentiale Fostul presedinte al Romaniei este de parere ca Partidul Social Democrat nu va avea .

Lupta pentru prezidentiabilul PSD. Paul Stanescu vrea sa candideze Gabriela Firea. Ce spune despre varianta Tariceanu

Fostul vicepremier si presedinte executiv al PSD, Paul Stanescu, cere ca partidul sa o aleaga pe Gabriela Firea candidat al partidului pentru prezidentiale, fiind considerata singura cu sanse intr-o competitie cu Klaus Iohannnis.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )