Libnet.ro
UNICEF

15:46

Dancila, in SUA: Guvernul va continua actiunile pentru combaterea antisemitismului si xenofobiei

România Liberă România Liberă,
Dancila, in SUA: Guvernul va continua actiunile pentru combaterea antisemitismului si xenofobiei

Guvernul va continua actiunile pentru combaterea antisemitismului, xenofobiei si a oricaror forme de. continuă pe România Liberă

Caz grav de xenofobie in presa locala! Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii s-a autosesizat si ia masuri

Caz grav de xenofobie la Braila. Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii s-a autosesizat dupa ce ziarul Info Braila a publicat o cronica sportiva a unui meci de handbal, in care vorbeste despre.

Cazul uciderii fetitei din Gura Sutii: Continua verificarile pentru a stabili istoricul principalului suspect si vor fi facute perchezitii inclusiv la locuinta din Olanda a barbatului - surse

Anchetatorii iau in calcul clasarea dosarului penal deschis in urma uciderii fetitei de 11 ani din Gura Sutii avand in vedere decesul principalului suspect, un cetatean olandez, insa deocamdata anchetatorii vor continua verificarile pentru a afla istoricul acestuia si vor avea loc noi perchezitii, au precizat surse judiciare.

Viorica Dancila - intrevedere cu presedintele American Jewish Committee

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut o intrevedere cu David Harris, presedintele American Jewish Committee, in contextul vizitei de lucru pe care o efectueaza in SUA, prilej cu care a reafirmat angajamentul tarii noastre pentru combaterea antisemitismului, a xenofobiei si a oricaror alte forme de manifestare a intolerantei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2884 seconds )