Libnet.ro
UNICEF

12:00

Daniel Baluta, primarul sectorului 4, a depus juramantul de investitura. Vom avea impreuna un mandat de exceptie

Antena3 Antena3,
Daniel Baluta, primarul sectorului 4, a depus juramantul de investitura. Vom avea impreuna un mandat de exceptie

Daniel Baluta, primarul sectorului 4 si membrii noului Consiliu Local au depus miercuri juramantul de investitura, in cadrul unei ceremonii restranse datorata restrictiilor pandemice. Edilul a promis sa depuna toate eforturile pentru limitarea pandemiei de coronavirus, precum si sa duca la indeplinire obiectivele anuntate in campania electorala. continuă pe Antena3

Primarul Sectorului 4 si noul Consiliu Local au depus juramantul de investitura. Daniel Baluta: Toate proiectele incepute vor continua. Vom avea impreuna un mandat de exceptie

Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, si noul Consiliu Local au depus miercuri juramantul de investitura. Cu aceasta ocazie, Daniel Baluta a declarat ca va lua masurile necesare pentru a limita extinderea.

Daniel Baluta a depus juramantul. Ce promisiuni a facut la startul noului mandat

Daniel Baluta, primarul sectorului 4, si membrii noului Consiliu Local au depus astazi juramantul de investitura. Cremonia a avut loc in cadru restrans, din cauza pandemiei, in sala de consiliu local din cadrul Primariei Sectorului 4. Cum arata garniturile politice ce vor decide soarta zonei de sud in urmatorii 4 ani.

FOTO Constituirea Consiliului Local Focsani, amanata. Doar alesii PNL au depus juramantul, restul au lipsit

Ca urmare a lipsei majoritatii alesilor, este de asteptat ca prefectul judetului sa convoace o noua sedinta de constituire, in cadrul careia vor depune juramantul si ceilalti alesi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )